Osama Bin Laden ubijen u napadu americkih snaga u pakistanu

Započeo Mario_Martinez, Maj 02, 2011, 10:20:43 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Dexter poslato Maj 03, 2011, 16:21:42 POSLE PODNE
Citat: [AG] mafica .pwn poslato Maj 03, 2011, 16:01:43 POSLE PODNE
Citat: [Modern] Sonny poslato Maj 03, 2011, 15:57:35 POSLE PODNE
Citat: LuKsA poslato Maj 03, 2011, 14:11:55 POSLE PODNE
Citat: Aleksandar? poslato Maj 03, 2011, 13:38:10 POSLE PODNE
Citat: [BF] Monk poslato Maj 03, 2011, 13:27:27 POSLE PODNE
Pa niko nije reko da ce da ih pobedi,nego da ce da ih trse ko 2001,al cak ne verujem ni to da ce uspeti,jer sad je bezbednost na granicama,aerodromima sve jaca kod njih,tako da mogu da ga ispuse,uostalom samo da bace jednu nuklearnu i brisu celu al kaidu sa mape!

Ti mislis da je to samo tako jednostavno?

Koliko bi nevinih ljudi poginulo? Koliko bi ljudi dobilo rak i patilo cak i par desetljeca zbog zracenja?
Gle, da bace atomsku na ameriku ili europu fakat bi najebali. Tako bi i poceo 3. svj. rat... Uostalom nece bit nis od toga...
Ko je rekao da od tog nece biti nista ?
Oni su ludjaci i oni ce ucinit sve da bi osvetili njegovu smrt ili ucinili ono sto im njihov zapovjednik ili voÄ'a kaze.
Samo provjerite sta za njih znaci "Sveti rat"

Ma sto se mene tice nek bace i na Aziju :S ludi su ko kur** a otvorite na RTL txt vec uhvatil neke pokusali zapalit nukleraku u VB :S

Buraz, moram ti nesto rec, to nije petarda.  :D ;D
Sto se tice Bin Ladena onaj video gore je zakon,
Ubistvo vjerujem da je istina ali samo da prikriju ubistvo sina i 3 unuka Gadafija.
Ne vejrujem da ce Al-Quaida ista poduzeti jer su se oni okanili toga ali sta znas mozda i postoji ASW ili na nasem ATO (AL-Quaidino tajno oruzije)
I od svega najbolje je da AL-Quaida navija za Chelsea  :)

Ma sto se mene tice moze da pobije pola svijeta samo da nam Balkan i samp neidraju !!!!!!!!!!!!!!!

Correlli

Citat: Dexter poslato Maj 03, 2011, 20:51:20 POSLE PODNE
Ma sto se mene tice moze da pobije pola svijeta samo da nam Balkan i samp neidraju !!!!!!!!!!!!!!!

To bi trebalo biti smiješno...?

Citat: Correlli poslato Maj 03, 2011, 21:03:02 POSLE PODNE

To bi trebalo biti smiješno...?
Moze li se to nazvati covjekom?
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Jooj da hoce prvi u Balkan uradit da istrijebi ove maloumce. [naravn osalim se]
Tebi je dobro da ti gines u RL samo da imas virtualnu igru,a ?

Bravo bravo, djeca od -12 godina raspravljaju o bin ladenu, gg!

http://www.youtube.com/watch?v=G-fWEt4zX-g Ovo je nemoguce o.O
edit: Ovo je jedan od komentara na snimku: 'Masoni Vode III Svjetski Rat Objavila Al'Qaida TV, Početi Će U Augustu 2011 Godine!!'
Poslednja Izmena: Maj 03, 2011, 23:15:50 POSLE PODNE od |MRP|SuRuTk4
Ajde,Ajde da divljamo kao stoka da pijemo,crno bele da bodrimo,jer Partizan mi volimo....!!!!

Don't learn to hack. Hack to learn!

Citat: |MRP|SuRuTk4 poslato Maj 03, 2011, 23:05:29 POSLE PODNE
edit: Ovo je jedan od komentara na snimku: 'Masoni Vode III Svjetski Rat Objavila Al'Qaida TV, Početi Će U Augustu 2011 Godine!!'

A joj onada nece bit popravnog  :'( :D
Al-Quaidai je  ponestalo para a i ujedno su se i opametili i vjerujem da se kaju.

Citat: |MRP|SuRuTk4 poslato Maj 03, 2011, 23:05:29 POSLE PODNE
edit: Ovo je jedan od komentara na snimku: 'Masoni Vode III Svjetski Rat Objavila Al'Qaida TV, Poèeti Æe U Augustu 2011 Godine!!'
eeej probudite se ::) ako pogledate profil od tog lika sto je napravio klip,ima 21 godinu,i vi mislite da tako mlad covek moze da otkrije to pored mnogo-brojnih naucnika?! uostalom,u photoshop-u mozete svasta da uradite,ovaj je sigurno neki tamo sto je protiv amerike i sad pokusava da je osramoti time,mnogi ljudi koji jos nisu culi za photoshop su poverovali kad su pogledali ovo i sad ce da dele pricu komsiluku i tako ce se to procuti svugde i onda ce na tv-u na kraju da izadje.Naravno ovo sto pricam nista ne mora da znaci da ce se desiti,samo kazem.I ulazite dublje u ovu pricu,taj retard je mrtav,nema ga vise,ispario je,jbm mu mater mrtvu,pobio je onolike ljude i kad ga gledam na tv-u kako drzi kalas,imam osecaj u sebi koliko ih on nosi na dusi!Ono sto se deilo u Nju Jorku,nisu samo avioni to uradili,naucno je dokazano da su zgradu srusile i bombe koje su bile postavljene svuda po zgradi.U nekim recenicama sam rekao neke gluposti,al nemojte da mi zamerite.

Ja mislim da bi trebali zakljucat ovu temu!

Jer spama se previsee!

Netko je ovdje sakupio 100 postova xD

Ma kaki masoni vi mislite da postoje ti vladari iz sjene , po meni je sve to bozja volja :*

Real-Life informacije

Ime : Vedad
Prezime : Fetahovic
Nadimak : Dedica
Zanimanje : Zigolo
Pol : Musko
Godine : 17

BS i ostale informacije

Rank :
Profil : Click Skype : Vedad_Phantoom CH-RP : ex Head Admin CH-FPS : ex Head Admin CH status : Legenda

Citat: Omg.pwn [Hummer^] poslato Maj 04, 2011, 14:35:24 POSLE PODNE
Ma kaki masoni vi mislite da postoje ti vladari iz sjene , po meni je sve to bozja volja :*
Postoje itekako. Mislis ba bi Obama (crrnac) stvarno postao predsjednik u zemlju bijelaca? Ja mislim da su za to sve zasluzni masoni.
Ajde,Ajde da divljamo kao stoka da pijemo,crno bele da bodrimo,jer Partizan mi volimo....!!!!

Don't learn to hack. Hack to learn!

Ovo je prestalo biti zanimljivo iznošenje mišljenja i činjenica, sada ste samo krenuli pametovat.

Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265