Smijesan problem

Započeo [PG]Korda, Maj 02, 2011, 09:57:01 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako imam problem sto mi se komp gasi i jako je cudan/smijesan kako god al nije normalan. Npr. igram SA:MP i nista komp savrseno radi, a igram cs 1.6, cim udem na neki server se ugasi :S, onda npr. ako preko share nekom na skype pokazujem nesto odma mi se ugasi isto tako i kad je preko tw. gta 4, bbc 2 ... mogu igrat bez problema a na neke gluposti mi se gasi :S, jel neko zna u cemu je problem?

Ne mora znacit da ti je do tog sto radis na kompu.
Postoje pojedini virusi i ako ti upadnu u komp ugase ti ga za odredjeno vrijeme ;)

Cek, ti upalis cs i komp se samo odjenom ugasi ili ti pise ono "Windows: loging off" itd ?

Citat: BloodMaster . ^ [6]. poslato Maj 02, 2011, 10:13:58 PRE PODNE
Cek, ti upalis cs i komp se samo odjenom ugasi ili ti pise ono "Windows: loging off" itd ?

ne, ne bas se ugasi i onda se ponovo upali, koda se rr

I meni se deÅ¡ava,al problem mi je sa Procesorom i Hladnjakom...I nakon Å¡to sam izbacio praÅ¡inu opet isti k...NeÅ¡to od toga otiÅ¡lo :/  ;)

Citat: [BC]Dax poslato Maj 02, 2011, 10:17:24 PRE PODNE
I meni se deÅ¡ava,al problem mi je sa Procesorom i Hladnjakom...I nakon Å¡to sam izbacio praÅ¡inu opet isti k...NeÅ¡to od toga otiÅ¡lo :/  ;)

e meni kad ima prasine manje se gasi a kad ga ocistim onda se vise, to je tako retardirano pa nevjerujem haha