Pomoc sa prostorom na kompu.

Započeo Nxidza, Maj 02, 2011, 00:43:48 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav,evo ovako ...Imam problem naime sa Lokalnog Diska (C) Mi samo skida prostor npr ja sada imam 20mb a za 30sec cu imati 0 bajtova ,pa se nekad zna povecati i opet smanjiti,drug mi je rekao da je to virus ali ne znam tacno sta je pa sam resio da pitam vas...Ako vam nesto nije jasno u vezi ovoga slobodno pitajte.

Citat: #include <Nxidza> poslato Maj 02, 2011, 00:43:48 PRE PODNE
Pozdrav,evo ovako ...Imam problem naime sa Lokalnog Diska (C) Mi samo skida prostor npr ja sada imam 20mb a za 30sec cu imati 0 bajtova ,pa se nekad zna povecati i opet smanjiti,drug mi je rekao da je to virus ali ne znam tacno sta je pa sam resio da pitam vas...Ako vam nesto nije jasno u vezi ovoga slobodno pitajte.

i ja predpostavljam da ti je neka viruscina upala u PC..skini nod ili avast pa skeniraj pa vidi na cemu si

Citat: matematicar poslato Maj 02, 2011, 01:21:57 PRE PODNE
Citat: #include <Nxidza> poslato Maj 02, 2011, 00:43:48 PRE PODNE

i ja predpostavljam da ti je neka viruscina upala u PC..skini nod ili avast pa skeniraj pa vidi na cemu si
Ma imam avast i skenirao sam ali nigde ni traga od virusa :S

Oj avast omg pa avast nebi virus vidio da mu ga nacrtas ispred nosa. Jednostavno nabavi CD od Operativnog sistema i reinstall ga. btw: nabavi Eset Nod32 Antivirus 4.2
//

Citat: Axel Nelson.amx poslato Maj 02, 2011, 02:05:22 PRE PODNE
Oj avast omg pa avast nebi virus vidio da mu ga nacrtas ispred nosa. Jednostavno nabavi CD od Operativnog sistema i reinstall ga. btw: nabavi Eset Nod32 Antivirus 4.2
Avast je po meni jedan od najboljih samo sto sam ja nekad gasio njega tako da je sigurno tada virus usao u komp *ako je do virusa*

avg je najbolji, ali vjerojatno ti je FUD a njega ti niko nemoze naci
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

I ja sam nekad koristio Avast...A onda mi je u kompjuter upao virus koji Avast nije mogao da raspozna...Izbrisao sam Avast i skinuo AVG,i gle čuda - virus naÄ'en i obrisan! Tako da ti je moja preporuka da se ne zamlaćujeÅ¡ Avastom jer je čista glu*ost,on je poslednji antivirus na svetu koji bih koristio.

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

ma zajebi ti to najbolje ti je skini si na usb s kompa sto ti treba i onda sve pobriši i stavi windows 7 (ak mos) i od programa ti preporucam eset i malvar i sve ce ti bit ok, ja sam reinstliro windowse prije oko godinu dana i odma sam to instaliro i nemam nikakvih problema

To ti je virus Space Eater. Takodjer sam ga imao, lako ga uklonis sa Nod, Avirom, Avastom ili AVG-om. Ali da, tu problemi nestaju. Ja sam na F particiji imao 120gb slobodno. Nakon sto sam se konacno rijesio tog virusa ostalo mi je samo 15-16gb. Mor'o sam hebat bo system tray-u tri dana, ali sad je sve ok...