Kako razgovarati s curama

Započeo Vilko, April 29, 2011, 21:37:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kako započeti razgovor

Prvi savjet koji sam dao je da budete brzi. Kod toga joÅ¡ uvijek naravno stojim stoga imate samo nekoliko sekundi da smislite Å¡to ćete reći kada priÄ'ete curi koja vam se sviÄ'a. Razmislite Å¡to ćete joj reći samo se ograničite na par sekundi jer inače i sami znate da može otići, netko drugi joj može prići i joÅ¡ sto drugih stvari mogu poći po zlu. PoÅ¡to imate malo vremena da budete kreativni pokuÅ¡ati ću vam dati par dobrih savjeta:

•  Za početak je pitajte neko pitanje na koje neće odgovoriti prostom rečenicom. Dakle poželjno je da se o temi može pričati, raspravljati…
•  Imajte bar joÅ¡ jedno takvo pitanje u rezervi. To će vas rijeÅ¡iti problema duže stanke odnosne neugodne tiÅ¡ine
•  Ukoliko ste bili zanimljivi već ste u stvari započeli razgovor

Nakon ovoga cura s kojom ste razgovarali (i njezine prijateljice  ) viÅ¡e vas ne gleda kao nekog stranca i spuÅ¡ta gard.

Sada postoje dva scenarija koji mogu uslijediti:

•  U slučaju da voli pričati ste na konju. Sve Å¡to morate je sluÅ¡ati je i truditi se razgovarati o onome o čemu se slažete. Ispitujte je neka inteligentna pitanja pa preÄ'ite na neÅ¡to otvorenija (koketna pitanja).
•  Ako viÅ¡e voli sluÅ¡ati onda morate imati o čemu pričati jer u protivnom nemate puno Å¡anse. Stoga nije na odmet imati nekoliko zanimljivih priča ili tema za razgovor (plus je ako su smijeÅ¡ne i zabavne naravno).

Kako razgovarati s njom

Neki se samnom možda neće složiti, ali pričanje s curom koju ste tek upoznali i želite je zbariti je vrlo slično poslovnim razgovorima (a svi imamo puno iskustva  ). Ne mislim da je slično po sadržaju nego po pristupu. Eto sad ćete uskoro dobiti i recept kako biti uspjeÅ¡an u poslovnom svijetu  .

Cure žele biti shvaćene. To možete postići bez mnogo truda. Sve što morate napraviti je dobro slušati o čemu priča i složiti se s njom (ne samo reći «aha»). U biti samo recite ono što vam je ona rekla, ali drugim riječima. Nemojte ovo doslovno shvatiti jer ćete još ispasti papiga. To mora biti suptilno i u stvari joj to samo morate prezentirati tako da ona shvati to kao vašu misao, a ne njezinu. Ne valja se prepirati čim se upoznate jer neslaganje ne vodi nikamo. Jedini rezultat neslaganja je podizanje obrambenog zida.

Dobro je koristiti slične riječi koje ona često upotrebljava jer joj se time približavate. Ona s tim riječima razmiÅ¡lja i izražava se pa joj je ugodno čuti ih i naglas. Zbog toga će vjerojatno pomisliti da se vas dvoje dobro razumijete (možda čak da ste i srodne duÅ¡e  ), a to nije loÅ¡e, zar ne? Potrudite se primjetiti te riječi koje često upotrebljava i upotrijebite ih neÅ¡to kasnije.

ÄŒavrljanje

Ovo je vrlo bitan dio prilaženja svakoj curi pogotovo ako želite upotrijebiti neke naprednije tehnike. Bitno je zbog opuÅ¡tajućeg djelovanja. Ljudi općenito ne vole kada im netko priÄ'e i odmah preÄ'e na intimna pitanja jer se osjećaju nelagodno. A kada se malo raspričate o svakodnevnim stvarima atmosfera postaje sve opuÅ¡tenija i otvorenija i pripremili ste teren.

Najbitnije je da pričate o osjećajima. Upravo pričanje o Å¡turim činjenicama je najveća greÅ¡ka koju čini mnogo ljudi. One su dosadne, a ne želite valjda ispasti dosadni  . Zbog takvog razgovora cura s kojom vodite taj razgovor neće niÅ¡ta osjetiti stoga kada god možete doÄ'ite do osjećaja. Jedan primjer čavrljanja mogao bi teći ovako:

«I što si radila jučer?»
«Pa ništa specijalno. Gledala sam film doma s frendicom.»
«Kakve filmove voliš?»
«Pa recimo obožavam film Amelie.»
«Ma da. Meni je to isto odličan film…»

I sad se vi razvežete o tome: «Ja obožavam ostati doma i pogledati dobar film zavaljen na trosjedu i pokriven toplim poplunom. Još ako imam fine tople kokice…». Uglavnom ispričate još kako obožavate takve filmove i opisujete sve što vam padne napamet (a da opisuje neki osjećaj ugode). U slučaju da je brbljava savjetovao bih vam da je potaknete da vam ona opiše kako se osjeća oko teme razgovora.

Možete je natjerati na neko razmiÅ¡ljanje koje će pobuditi ugodu u njoj i naravno povezati je podsvjesno s vama. To možete napraviti na vrlo sličan način kao i u prethodnom dijalogu. Počnete s najobičnijim pitanjem (Jesi Å¡to jela jučer? VoliÅ¡ li plesati? Ma bilo Å¡to) i onda polagano okrenete razgovor na opisivanje lijepih iskustava i osjećaja. Možete i potaknuti fantaziranje tako da je upitate neÅ¡to tipa «Kada bi imala svog kuhara Å¡to bi htjela da ti kuha?» i od toga krenete opisivati i izvačiti iz nje sve prekrasne gurmanske doživljaje  . Cilj vam je potaknuti u njoj osjećaj ugode.

Nemojte previÅ¡e izmiÅ¡ljati. To nikada nije dobro. TeÅ¡ko je glumiti da obožavate balet kad niste niti jedan pogledali u životu  . Ako vas skuži nadrapali ste stoga bolje naÄ'ite neÅ¡to Å¡to oboje volite pa krenite od toga. Siguran sam da ćete uz malo truda uspjeti naći neki zajednički interes.



Eto mislim da bi vam ovo trebalo barem ugrubo opisati o čemu pričam. Još ćete detaljnije pojedinosti oko takvog načina razgovora, u kojem pričate o lijepim stvarima i osjećajima koje ona kasnije povezuje s vama, moći pročitati u kasnijim člancima.

Za kraj samo da navedem stvari o kojima ne bi trebali pričati (barem ne s osobom s koju bi željeli zbariti):

•  Nemojte pričati o svojim problemima
•  Izbjegavajte bilo Å¡to negativno. ViÅ¡e ćete žena uloviti budete li pričali o lijepim i pozitivnim stvarima.
•  Nemojte analizirati njezine probleme
•  Obavezno izbjegavajte teme poput politike i religije. Tu se može naletiti na gadne rasprave i neslaganja Å¡to vam nikako nije od pomoći.
•  Nije poželjno niti hvaliti se previÅ¡e. Curama se to ne sviÄ'a. Možete eventualno nekako suptilno navesti nju da sazna neÅ¡to o vama Å¡to biste željeli
•  Nemojte stalno forsirati da budete smijeÅ¡ni. Bolje ne ispričati vic nego ispričati jako loÅ¡ vic
•  I za kraj možda i najbitniji savjet. Nikako nemojte pljuvati po bivÅ¡im curama. To nije nikako preporučljivo. Najbolje da tu temu takoÄ'er izbjegavate.
Izvor
spreha.net

Ovo mi je dosta pomoglo oko cura, shvatio sam sto zele da decki/muskarci rade s njima, vjerujem da ce i vama pomoci :)

Correlli

Ipak je ovo forum o SA:MP-u, ako ima netko ljubavne tegobe, onda neka potraži za to primjeran forum.

Pa što ima veze? I ti si bio u tim godinama da želiš znati što cure vole i šta žele da im mi dečki radimo ;)

kazes joj... podero bi te ko p-eder playboy... podero bi te ko siroce napolitanku... djeste picke stigo zdravko colic... i tako spike :D
Poslednja Izmena: April 29, 2011, 21:45:13 POSLE PODNE od Wicked
STRANICA U IZRADI

eh moj ti ovi oni xD ljepo Å¡tosi to napisao , ali ja volim cure one vole mene ... moj sajvet uvijek imaj jednu u rezervi kao ja :P

Correlli

Citat: [AG] Vilko poslato April 29, 2011, 21:39:34 POSLE PODNE
Pa što ima veze? I ti si bio u tim godinama da želiš znati što cure vole i šta žele da im mi dečki radimo ;)

Ima veze - ne želim da se ovaj forum pretvori u neku raspravu gdje če narod jadikovati zbog ljubavne propasti ili nečeg sličnog.

korelac jel imas zensku?! daj malo ih nauci da postanu pravi j-ebaci ko i ti :D
STRANICA U IZRADI

Citat: Correlli poslato April 29, 2011, 21:47:27 POSLE PODNE
Citat: [AG] Vilko poslato April 29, 2011, 21:39:34 POSLE PODNE
Pa što ima veze? I ti si bio u tim godinama da želiš znati što cure vole i šta žele da im mi dečki radimo ;)

Ima veze - ne želim da se ovaj forum pretvori u neku raspravu gdje če narod jadikovati zbog ljubavne propasti ili nečeg sličnog.

Zaključaj temu, jer sada vidim da će biti glupih komentara tipa "Pitaj curu - OÅ¡ da te povalim", ovo je samo malo uputstvo, za ostatak pronaÄ'ite na googlu :)

Correlli

Citat: Wicked poslato April 29, 2011, 21:48:10 POSLE PODNE
korelac jel imas zensku?! daj malo ih nauci da postanu pravi j-ebaci ko i ti :D

Moja privatnost te ne zanima, a dobro sam rekao u šta će ova tema otići.
Poslednja Izmena: April 29, 2011, 21:51:50 POSLE PODNE od Correlli

E ne vjerujem hahahahhahahaahahahah
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   


Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265