[MAP] Second Kind Of Life | Banka

Započeo [•]SoberMutant[•], April 29, 2011, 16:52:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

hvala na poticajnim komentarima , da poradit ću jer sa ovakim mapama ... necu nigdje xD ovo je probna banka

Dobra ideja,loša realizacija. Valjda je zbog ruke. 7/10


No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.



[OFFTOPIC]: Nebitno je koliko godina imas, bitno je koliko volje imas da bi ostvario svoju zelju. Normalno je ako zelis da uspes da moras da se potrudis i naravno da za to treba vremena. Radi sto sporije jel danas je veoma tesko uspeti pogotovo ako je RP Server u pitanju, treba da imas ideju kako sta napraviti a da ne kopiras tudje. Puno uspeha ti zelim u nastavku razvijanja moda i nadam se da ces uspeti.Samo napred i nemoj nikad da odustajes!!!
[ONTOPIC]: Mapa mi se veoma svidja i vidi se da imas ideju kako treba uklopiti stvari da bi izledalo kako treba.  5 za rad

da malo preciznije ali i one kricave boje da maknes :D
onda ce bit super
CH Player || Pr0 vs-eR

ok , nema problema pomakao sam zidove i stakla sam malo preciznije stavio , makao sam one tapete i sad izgleda ljepÅ¡e , sve če te vidjet na moj roÄ'endan 31.12.2011 na otvaranju vatromet i slavlje povodom mog roÄ'endana i povodom moda , bit će pravo iznenaÄ'enje , imam unikatan spawn ... ubrzo slike spawna (možda je unikat, nisam siguran)

Dobra ideja, ali sta ce ti ono zeleno? I neprecizna ti stakla...7/10