Prijedlozi i to...

Započeo Marijan, Maj 09, 2009, 16:35:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 15 gostiju pregledaju ovu temu.

Bilo bi dobro kad bi postavili podforum prijedlozi i kada bi postavili u gamemode sekciju prijevodi.

Hvala!

mislim da sam fulio temu al haj :)
Vako vi se ovdje mucite da skriptate ali kad malo razmislimo kome mi to radimo evo jedan primjer na ch bude 5 igraca(mislim dm serveri),na ba 7na lg 10 itd..ZASTO MI NEBI NAPRAVILI JEDAN SERVER GDJE BI TI SVI IGRACI IGRALI ZAJEDNO I NEBI BILO SVADA,REKLAMIRANJA,PROVOCIRANJA,CHITANJA(toga je uvjek bilo ali bilo bi sigurno manje jer inace dojdu sa nekoga drugog servera chitati), ITD...
Poslednja Izmena: Maj 11, 2009, 10:17:40 PRE PODNE od Drveni

zato sto svako kad otvori svoj server, planira nekako da zaradi ;) Bili da je to od admina, doniranja, ili na forumu za reklamiranje ;)
Forum za bleyu, zabavu, druzenje, caskanje : www.zabava-bleya.com .. Posetite i registrujte se.. Hvala ;) Vidimo se tamo...

Citat: Nikola Milinkovic poslato Maj 11, 2009, 10:19:59 PRE PODNE
zato sto svako kad otvori svoj server, planira nekako da zaradi ;) Bili da je to od admina, doniranja, ili na forumu za reklamiranje ;)
evo moj server mi opste nemamo doniranje,netrazimo nista od admina,forum smo stavili da trazimo sponzora ali se niko nejavlja nismo znaci isli traziti..
A i da oces da zaradis sitne su to pare..jedino ako imas dosta igraca i posjetitelja foruma al malo ko to ima i ch forum je sad utihno
Poslednja Izmena: Maj 11, 2009, 10:28:03 PRE PODNE od Drveni

To sam i ja predlozio dvoma servera ali se nisu slozili ;(
*****BALCAN-STORIES U SRCU , A IGRA SE NEW GENERATION*****

Pa predlozio sam adminima iz NG - BSF da se udruzimo jer su oba servera jako dobra ali nemamo igrace.....Ali nisu hteli ;(
*****BALCAN-STORIES U SRCU , A IGRA SE NEW GENERATION*****

Nema koristi od toga i ne savjetujem to, sve je to tako lijepo i dobro izgleda, ali ima jedan problem zbog kojeg su se i svjetski serveri raspadali, a ja znam to jer ipak sam bio admin na raznim svjetskim serverima.
Problem je cim ima vise vlasnika, uvijek se posvadaju nakon nekog vremena i uvijek nesuglasice i uvijek server visi o koncu jer se ne zna kad ce koji puknuti eto zato. Cuo sam da je i CH imala na pocetku takvih problema, da je se i BS raspao upravo radi toga i sl.

MrBaff

Citat: ||-[NG]- DRAZEN92 -|| poslato Maj 11, 2009, 12:40:32 POSLE PODNE
Pa predlozio sam adminima iz NG - BSF da se udruzimo jer su oba servera jako dobra ali nemamo igrace.....Ali nisu hteli ;(

a i head admini obadva servera su pre "HOT" da se udruze :D

eto ga sredjen je prijedlog ovaj sto je autor zatrazio :D

ovi ostali je off topic...spammeri jedni ccc :P

Citat: ||-[NG]-MrBaff-|| poslato Maj 11, 2009, 13:26:43 POSLE PODNE
Citat: ||-[NG]- DRAZEN92 -|| poslato Maj 11, 2009, 12:40:32 POSLE PODNE

a i head admini obadva servera su pre "HOT" da se udruze :D

eto ga sredjen je prijedlog ovaj sto je autor zatrazio :D

ovi ostali je off topic...spammeri jedni ccc :P

Ne zaboravi na svoj spam u onoj temi "Tea", zadnje upozorenje.

Sad cu ti ja reci sto necemo s nikim.Ovako CH DM skripta je po meni najkvalitetnije obradjena DM skripta na balkanu,kao sto svi znate bAndzija,on ju je uredio tako da je vrlo lako radit u njoj.Sve na njoj je uradjeno od strane CH,a ideje stizu sa SAMP foruma,neki dijelovi su preuzeti sa foruma ali ne i cijela skripta.Hvala.

A sto se tice CH foruma,ceka se placena tema za forum zbog toga je u ovoj bijeloj a vrlo uskoro(mozda do vikenda) se postavi nova tema.
Poslednja Izmena: Maj 11, 2009, 14:32:18 POSLE PODNE od [CH]pliva

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

matejdz

To ti nece proci...

Na serveru se zna tko je "gazda", ne mogu vladati svi od jednom...

Kao sto vam je admin rekao, ja sam uvjeren u to... A i kada bolje razmislite tako vam je ;)

admin je rekao uvazit prijedlog pa ide L O C K

<a href="http://www.erepublik.com" target="_blank" > </a>
http://www.erepublik.com/en/referrer/Toni_IIicic
Klickajte i zaraÄ'ujte
[URL=h