[POMOC]Oko MTA

Započeo hood9, April 05, 2011, 14:34:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako inst MTA i udem u njega i MAP EDITOR il kak li vise i pocne mi ulazit i taman da se prijavim pise mi KICK 1 tak nes

reinstal mta pa probaj uci

Uploaded with ImageShack.us

probavo sam 300puta i ono client and server,custom i sve sve to i nece opet pise nes Server kick #1

To je i meni bilo i ja sam sve briso tako par puta pa instal mta sa neki drugi sajtova i radi sada kda izbrises mta sve izbiris i ikonicu sa desktopa i sa strata i program files tamo mta ono sto ostane

Uploaded with ImageShack.us

Osnovna pravila:

Citat* Jezik:
       Jezik koji morate koristiti za pisanje na forumu je srbo-hrvatski / hrvatsko-srpski - ustvari hrvatski, srpski, boÅ¡njački (bosanski) ili crnogorski jezik. Ako se ne budete pridržavali ovog pravila, onda će vaÅ¡ post biti izbrisan.

i probaj malo bolje da objasnis problem, stavi neku sliku.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: hood9 poslato April 05, 2011, 14:34:39 POSLE PODNE
Ovako inst MTA i udem u njega i MAP EDITOR il kak li vise i pocne mi ulazit i taman da se prijavim pise mi KICK 1 tak nes

hmm ako imas cit izbrisi ga jer ti je do njega garant.. ako nemas onda reinstal ako ni to ne pomogne rusi windouse xd
Hej, nemoj jebat me
jednog dana, kada tada,
ja cu sjebat' te

Sve se vraca, sve se placa, majmune
jebat' cu ti mater
za dvije, tri godine

Imao sam isti problem , Reinstall MTA , idi u Control Panel / Add or Remove Programs Tu nadji mta i izbrisi ga onda idi u My Computer / C:/Program Files/Mta San Andreas i izbrisi taj citav folder , Restart komp i ponovo install MTA koju hoces verziju i vidjet ces da nema problema 100%
Uskoro Otvaranje Novog SAMP Bosanskog Servera | Bosnia And Herzegovina | Rol3play

PRODAJEM ACC NA CROHERZI lvl 12 Respekti 7/28 Jeftinooo !
Ili mjenjam za RP dobar mod koji ima /v /kuca sisteme  u dijalogu !

imas 1.0.4 MTA?

Ako imas, Obrisi m0d s0beit pa idi u Map editor ;)

Otkud ti znas da imam sobeit? il nes'

zato ti i nece.. imas sobeit :S

a da se ne pravis pametan malo ???

Znam da ima sobeit :S

Cheat + MTA = </3 Tak da ne preporučujem vam da idete s nekim cheatom u MTA.
Poslednja Izmena: April 06, 2011, 15:24:53 POSLE PODNE od Nik Delgad

pa i mene je zezo s0beit znam u cemu ti je problem obrisi ga pa ce ti radit ;)