[POMOC] Ani Cheat

Započeo Mirnas_Tajic, Mart 31, 2011, 22:47:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mirnas_Tajic

Vako ubacio sam anti cheat JunkBuster ali imam problema velikih  :'(  :'( da objasnim problem: Ja sam admin i ja sebi dajem pare sa komandom /givemoney i /money ali on mi oduzima pare ja se portam on me kick kako da to napravim da samo neda Chiterima a da se mogu admini portat

moras stavit
umjesto GivePlayerMoney(..  
ovo  JB_GivePlayerMoney
Poslednja Izmena: Mart 31, 2011, 22:49:55 POSLE PODNE od K4Я!K3

Mirnas_Tajic

Dje to ? jel da otvorim Anti Cheat preko pawna i da to upisem mislim izmjenim a sta cu za portanje i za stvaranje auta

Mirnas_Tajic

cek malo i onda koja ce biti komanda za davanje novca

Citat: Mirnas_Tajic poslato Mart 31, 2011, 22:54:22 POSLE PODNE
cek malo i onda koja ce biti komanda za davanje novca

omg!
ista komanda samo drugacija funkcija unutar nje :D koja sprjecava hackanje novca
Poslednja Izmena: Mart 31, 2011, 22:55:58 POSLE PODNE od K4Я!K3

Mirnas_Tajic

Oky malo sam glup al nema to veze :) a kako da napravim za portanje da me ne kicka

Citat: Mirnas_Tajic poslato Mart 31, 2011, 22:56:32 POSLE PODNE
Oky malo sam glup al nema to veze :) a kako da napravim za portanje da me ne kicka

Probaj stavit JB_SetPlay... nisam siguran 100% i ne poznajem JB bas previse :)

Mirnas_Tajic

pa znas li za kakav Ati Cheat da je dobar eto netreba mi za extremne Chitove samo za obicne:pare,heal,amor,gun,jetpack,i portanje eto samo mi za to treba

Citat: Mirnas_Tajic poslato Mart 31, 2011, 22:59:49 POSLE PODNE
pa znas li za kakav Ati Cheat da je dobar eto netreba mi za extremne Chitove samo za obicne:pare,heal,amor,gun,jetpack,i portanje eto samo mi za to treba

Koristi JB to ti je moj savjet :)
a sad idem da nebi letili zajedno na hladenje :D

black_dota

LOCK

Resio si ovo za novac, sto je i bila svrha teme, mislim da dalje nemorate raspravljati, ako ti bude problema nekih ili neznam sta pitaj u temi gde je objavljen Junk Buster.