[Pomoc]Prodaja

Započeo caupton, Mart 23, 2011, 19:25:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Svoj  Od 0
Detaljan opis problema:Ovako moze li mi neko objasniti kako da napravim textdraw kod auto salona da pise "BG-Auto Plac Polovnih Automobila"
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

PS:Hvala Unapred  :'(
Poslednja Izmena: Mart 23, 2011, 20:28:50 POSLE PODNE od Nikola_Hawks

Create3DTextLabel("AUTOSALON\nSALON POLOVNIH VOZILA",COLOR_LIGHTBLUE,Tu dodaj svoje kordinate);
Create3DTextLabel("AUTOSALON\nSALON POLOVNIH VOZILA",COLOR_LIGHTBLUE,Tu dodaj svoje kordinate);[/color][/font][/b]

Imas li msn /skype da mi malo bolje pojasnis to.. ?  :'(

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Moras da napravis 3d text label

Na pocetku skripte definises:

new Text3D:nikola;

zatim ispod OnGameModeInIt

nikola = Create3DTextLabel("Auto Salon",0xFFFFFFFF,X-koordinata,Y-koordinata,Z-koordinata,20,0,1);

auto salon - tvoj text stavi bilo sta

0xFFFFFFFF - boja, mozes odabrati bilo koju koja ti je gore definisana kao #define

koordinate uzimas preko /save

20 - distanca sa koje moze da se vidi 3d text (obicno stavi nesto malo)

0 - virtual world

1 - nzm ni ja..
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

ZNACI HVALA PUNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO <3333333333333333333333333333333333

1 - nzm ni ja..

to ti znaci da li se text vidi kroz objekte..

0 - ne
1 - da

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

znam sada sam video na wikipediji,

nema na cemu.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

BloodMaster

*

Ex. Super Moderator

Nepotrebni komentari obrisani.

Nije mod od 0 ako je GTA:RP, nemozes radit GTA:RP od nula....

Problem rijesen.

LOCK