[Pomoc]Problem oko FS

Započeo Nikola I, Februar 28, 2011, 20:43:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:/
Detaljan opis problema: Napravio sam gamemaster sistem ali kad ubacim u filterscripte i u server.cfg restart srv i udjem i kucam /makemaster da dam sebi gm i neradi ako mi mozete pomoci molim vas da mi radi,ako mozete da namestite sta nevalja da radi pa da mi date link za download.  Link:  http://www.mediafire.com/?vkut18uly9l5if9
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

Mirnas_Tajic

E vako
ubaci to u Fildenscriptes

i onada otvori..Server cfs

i da ti bude vako

echo Executing Server Config...
lanmode 0
rcon_password 123
maxplayers 100
port 7777
hostname ZEZ
gamemode0 Ovo ne dirajjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
filterscripts EH OVDJE napisi "gm" jesil skontao samo napises vako gm ALI PAZII nista ne brisi ovdje samo znaci udjes i ovdje upises  gm
plugins
announce 0
query 1
weburl
maxnpc 50
onfoot_rate 40
incar_rate 40
weapon_rate 40
stream_distance 300.0
stream_rate 1000

Pa kako si ti sebi dao 1338 admina da bi davao gamemastere?

Jel imas mozda scriptfiles gde ti se cuvaju ovi podaci, kako mislis da ti se cuva to ?
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

jesam stavio pod filterscripts u server.cfg gm ali nerade komande.Da li neko moze da namesti da radi??

spoji to sa reg/login FS i napravi scriptfiles
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri