[pomoc]Trebam pomoc

Započeo nesa97, Februar 27, 2011, 16:06:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E vako molim vas nemojte mi lock temu pls E vako ja sam izmapo nesto u sada mi je tamo u disk c i naso sam i sada odem na dulex i ubacim to taj fajl u notepadu i odma prebaci u drugo polje i ja odem u game mod udjem onda u pawno i sta dalje treba i kako da ubacim to sto sam izmapo
Poslednja Izmena: Februar 27, 2011, 16:56:10 POSLE PODNE od yamaha

Uploaded with ImageShack.us

stisnes ctrl+f i kucas CreateObject,CreateDynamicObject,CreateStreamObject kako ti je vec i onda to sto si ti izmapo dodas de su ti ostali i onda save i compile

ev ja sam otiso tamo i conver i sada mi izbacilo nesto i kad udjem u pawno bude samo normalno bjelo bez icega polje i ja klikne ctrl + f i nece nista da izbaci da kucam

Uploaded with ImageShack.us

cristiane

Citat: nesa97 poslato Februar 27, 2011, 17:03:42 POSLE PODNE
ev ja sam otiso tamo i conver i sada mi izbacilo nesto i kad udjem u pawno bude samo normalno bjelo bez icega polje i ja klikne ctrl + f i nece nista da izbaci da kucam
Ja bi tebi prvo preporucio da naucis osnove.Normalno da je bijelo kad nisi otvorio mode ides file-open-browse pronadjes skriptu (.pwn) i to je to.
Poslednja Izmena: Februar 27, 2011, 17:07:37 POSLE PODNE od yamaha

i dalje treba da procitas Pravila.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri