[Pomoc] Komanda

Započeo [Bp]jovan, Februar 26, 2011, 13:50:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako Imam Problem Ubacio sam u gamemod Da Kad auto mehanicar Dodje do nekog Vozila Ukuca /pauk i zakaci ga za kuki pozadi i Pojavi Se na mapi Crvena [Checkpoint] Dodjem do tog mesta ukucam /predaja i Da mi 250$ e sad Ja sad uvek kad ukucam /predaja On mi daje pare...Pa me interesuje Kako da namestim da Da ima odredjeno Vreme Znaci dodje jednom ukuca /predaja i Kad oce opet Da mu pise Sacekajte 10 minuta Pa onda opet Predajte Kola Eo Komande

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   if(strcmp(cmd,"/predaja", true) == 0)
   {
       if(IsPlayerConnected(playerid))
       {
           if(gPlayerLogged[playerid] == 0)
           {
               SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "   You havent logged in yet !");
               return 1;
           }
         if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid))
         {
             if(PlayerInfo[playerid][pJob] == 7)
             {
               if(PlayerToPoint(5.0,playerid, 1283.4304,-1338.5693,12.9465))
                {
                    GivePlayerMoney(playerid, 250);
                  SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Predao si vozilo parking sluzbi i zaradio si $250.");
                  }
               else
               {
                  SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Nisi na parkingu za predaju vozila !");
                  return 1;
               }
            }
            else
            {
               SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Nisi Automehanicar !.");
               return 1;
            }
         }
         else
         {
            SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Nisi u tow vozilu !");
            return 1;
         }
      }
      return 1;
   }
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Skripta Gtarp
Detaljan opis problema:Problem Oko Komandei
Deo skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

------------------------------------------------------------------------------
Zahvaljujem Se Snich_Wolf-u Zato sto Mi je mnogo Pomogo oko Skriptanja...Snich Hvala brt <3 xD