[Pomoc]CS 1.6 na win 7

Započeo Johnnie Walker, Februar 20, 2011, 00:45:45 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ljudi imam problem,instalirao sam windows 7 i instaliram cs 1,6 i neradi mi na OpenGL vec samo na software i na D3D...a kada udjem da igram laguje mi  :'(...Dali je neko imao isti problem i moze li se sta uraditi?   :(
Extreme Generation - 178.63.80.210 :7871

black_dota

E veruj mi neces moci da igras od laga, tako je i meni, sad kad sam na XP sve normalno radi

ovisi kakav ti je komp mozda ti je falilo rama

makelele

pa ako jem ogao instalirati windows 7 sigurno da moze i caunter podrzati,ja kanter na starom kompu mogu instalirati

cuo sam od frenda da win 7 zauzima vise rama od xp-a i da ce neke igrice stekati, sad neznam....prije sma imao na win 7 gta4 nisam mogao igrati stekalo je sad sam instalirao xp i ne steka
Poslednja Izmena: Februar 20, 2011, 09:10:54 PRE PODNE od m@rio

E, nazalost, ni ja counter nemogu na win 7....
Imam ja 4gb RAM-a, 4 jezgre proc ali win 7 je takav da stare igre tesko podrzava. Evo, i GTA SA s're da njet kompatibilan, ali to semoze sredit
For ya...

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

BestOne.exe | Mapper | n00b Skripter | Bruno Mars Fan | Balkan SA:MP <3 | Fifa 11 <3

For ya...

Isti problem imam al nemoram na OpenGL igrat i tako ih bijem :P

Meni svaka igrica na win7 ima problem... Jednostavno se navikneš tako i igraš...

black_dota

Gonss veruj mi, kad igras CW i tako ti dodje "napad laga" kako ga ja zovem, sjebe ti se sve, taman da roknes lika ono zalaguje i ubije te...

Nemozes igrati CS 1.6 na W7 kao na XP, ja sam install sad XP jer sam navikao na njega, i nije mi nista sjebano sad...

Da, ali, naviknes se, koliko god da ti je jak komp, WIN 7 ce ti nest srat...
Mislim, nije to ok, al ajde, igrivo je
For ya...

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

BestOne.exe | Mapper | n00b Skripter | Bruno Mars Fan | Balkan SA:MP <3 | Fifa 11 <3

For ya...

black_dota

Citat: BestOneâ,,¢ poslato Februar 20, 2011, 11:45:25 PRE PODNE
Da, ali, naviknes se, koliko god da ti je jak komp, WIN 7 ce ti nest srat...
Mislim, nije to ok, al ajde, igrivo je
Pa naviknes se ali kad naciljas nekog odma ti se zalaguje lol xD

Malo sam googlao po forumima i uspjeo sam da rijesim problem  :D ;D .... Sve sto trebate da uradite jeste da instalirate najnovije drajvere za vase graficke karte i radice vam bolje nego na XP... ;)

Citat: Johnnie Walker poslato Februar 20, 2011, 20:05:49 POSLE PODNE
Malo sam googlao po forumima i uspjeo sam da rijesim problem  :D ;D .... Sve sto trebate da uradite jeste da instalirate najnovije drajvere za vase graficke karte i radice vam bolje nego na XP... ;)
xP to m ije najgore jer ne znam kako da nadem drivere za svoju graficku i sl.

Koji ti je proizvodjac graficke i samo upses na google...