Balkan Street Rol3Play Nov Update Sa slikama

Započeo Gunex, April 09, 2011, 22:00:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.


Citat: Gunex poslato April 11, 2011, 19:10:18 POSLE PODNE
AHhahha ali ajde kralju bezi spavaj ahhahah
sta ti mislis ja sam se usro od yamahe?
znamo samo da krademo??
video sam od vas vas prison i mnogo mi se svidelo
onda mi je to dalo ideju da uradim ja jedan prison
pa sam uradio slican
i nije sve slicno
nemate isti interijor /nemate stepenice da se izlazi iz prisona nemate dole brod/ na drugom mestu je ova struja ili vec sta je/nemate kapiju /vama je duzi prison od naseg/drugacija su nam kamenja/drugacije kule
Mi ne krademo od nikoga skro sve nam je unikatno

Mada neznam zasto vam je to krivo ili to pricate sto mi imamo dosta dobar gamemod i vise igraca /ili vam je mozda krivo sto imamo slican prison kad bi mene tako nekko  ukrao ili uradio slicno / nebi srao tu po komentarima nego bi mu reko nisi trebo da krades bolje ti je da radis na svoj nacin / a i treba da ti  je milo zato sto se nekom drugom svideo tvoj prison

ajde brate neseri bio sam na tvom serveru pa nemos mene glupog pravit da niste kopirali
Za sve ljubitelje Photoshopa,Dizajna,..Znate radit u Photoshopu,Potrebna vam je pomoc...Posjeti te nas....

cristiane

Citat: Gunex poslato April 11, 2011, 19:49:01 POSLE PODNE
NE
Tvoja odluka.
U svakom slučaju posjetio sam server te vidjeo joÅ¡ dosta stvari kopirani,kao npr. spawn na kolodvoru izmapan skoro na isti način kao na CH,nisam ga baÅ¡ moga ni vidjeti odma su me port te ubacili me u mafiju i hoće mi stats vračati  :D.
Ali poslije toga tek scene nastaju,porta se do mene Administrator član FBI i priÄ'e mi kaže "ovo je FBI kontrola ruke gore"  ::),tada sam zamolio ovog gunex-a da mi malo pokaže server kao Å¡to je i uradio,pokazao mi je dosta mappa.Å to se tiče zatvora,kopija čista.Zatim me je vozio u muzej,mislio sam da ću tamo vidjeti neÅ¡to korisno i lijepo,al kad tamo sam uÅ¡ao poredao je bilijare i aparate te joÅ¡ neka sranj*a.Pa me odvede do neke garaže,voda u garaži a kutije letaju po zraku.
Ruku na srce ima i lijepi mappa koje su ne precizno uraÄ'ene ali et.Da se vratimo kopijama,takoÄ'e kopirane boje sa ch tj. /ad ako se ne varam [OGLAS] zelena boja :Broj(0000)-zuta boja,al za to ima ovdje ko rijeÅ¡iti Administratori CH.Nisam baÅ¡ upoznat sa ovim ostalim balkanskim serverima pa i ne znam da li je joÅ¡ Å¡ta kopirano,ali to nije moj posao da brinem o drugima.

Pošto je Administracija Modern zajednice se žalila da ste kopirali njihov zatvor kao što sam se i uvjerio da jeste,donijeo sam odluku sljedeću:"ide ti ban na 10 dana,te sve tvoje teme o tvojim serveru idu pod ključ".
Ako za 10  dana ne makneÅ¡ ono Å¡to si kopirao,ide ti cenzura na server i zauvijek uklanjanje sa ove zajednice.
Ovo shvati drugom opomenom te i posljednjom.


Pozdrav
Poslednja Izmena: April 11, 2011, 21:03:16 POSLE PODNE od yamaha