[POMOC] Ne mogu ubaciti vozilo u GF skriptu i ubacivanje kapija na baze

Započeo Mirnas_Tajic, Februar 17, 2011, 23:32:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mirnas_Tajic

Skripta koju koristim:Joj Joj koristim ovaj Gm LARP sto je ovdje UPLOAD-an
Detaljan opis problema:Pa ima dosta problema a ja zelim da stavim kapije na baze a neznam kako i zelim da ubacim auto na svoj server mislim da jos auta ubacim a neznam kako
Dio skripte:Nerazumijem
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):Nemam

Mirnas_Tajic

znznam da ce ovo pitanje biti glupo aj nekontam ovo
Nadjite
Kod:
OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]):
Ispod toga ide
Kod:
//----------------------------Kapija Glavno-----------------
if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 5||PlayerInfo[playerid][pLeader] == 5) // ovde broj organizacije da ne moze niko drugi da otvori sem lidera i clanova organizacije
       {
         MoveObject(vratamd1, 1153.066528, -1292.039795, 14.370431, 5.000); // kordinate otvorene kapije!
          SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Otvorio si vrata bande, zatvorice se automacki."); // text kada neko ukuca /lcno
         GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
         format(string, sizeof(string), "* %s uzeo je daljinski otvara vrata bande.", sendername); //kada neko ukuca /bolnicao radnja se opisuje u /me komandi
         ProxDetector(30.0, playerid, string, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE);
         SetTimer("zatvori8", 5000, 0); // posle 5sec , zatvaraju se autimacki
      }
      else
      {
         SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Nisi clan bande  ne mozes otvoriti kapiju."); // text kad neko pokusa /bolnicao
      }
      return 1;
   } 

Dje ja ovo moram naci dje ovo moram ubacit to nekontam

Citat: Mirnas_Tajic poslato Februar 17, 2011, 23:49:08 POSLE PODNE
znznam da ce ovo pitanje biti [cenzura]o aj nekontam ovo
Nadjite
Kod:
OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]):
Ispod toga ide
Kod:
//----------------------------Kapija Glavno-----------------
if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 5||PlayerInfo[playerid][pLeader] == 5) // ovde broj organizacije da ne moze niko drugi da otvori sem lidera i clanova organizacije
       {
         MoveObject(vratamd1, 1153.066528, -1292.039795, 14.370431, 5.000); // kordinate otvorene kapije!
          SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Otvorio si vrata bande, zatvorice se automacki."); // text kada neko ukuca /lcno
         GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
         format(string, sizeof(string), "* %s uzeo je daljinski otvara vrata bande.", sendername); //kada neko ukuca /bolnicao radnja se opisuje u /me komandi
         ProxDetector(30.0, playerid, string, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE);
         SetTimer("zatvori8", 5000, 0); // posle 5sec , zatvaraju se autimacki
      }
      else
      {
         SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Nisi clan bande  ne mozes otvoriti kapiju."); // text kad neko pokusa /bolnicao
      }
      return 1;
   } 

Dje ja ovo moram naci dje ovo moram ubacit to nekontam

Koristi ove tutove!

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=18348.0
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=18351.0

I nemoj vise pitati ove gluposti! Koristi trazilicu imas sigurno odgovore!!
/

Citat: Mirnas_Tajic poslato Februar 17, 2011, 23:32:53 POSLE PODNE
Detaljan opis problema:Pa ima dosta problema a ja zelim da stavim kapije na baze a neznam kako i zelim da ubacim auto na svoj server mislim da jos auta ubacim a neznam kako

Covjece pa ti ne znas ni kako izgleda skripta, ni u kojem se programu otvara niti koji je to jezik niti ista, a stavljao bi auta i kapije, pa nauci barem prvo OSNOVE koje imas ovdje na forumu u milijun primjeraka.

Citat: Soprano poslato Februar 18, 2011, 02:35:32 PRE PODNE
Citat: Mirnas_Tajic poslato Februar 17, 2011, 23:32:53 POSLE PODNE

Covjece pa ti ne znas ni kako izgleda skripta, ni u kojem se programu otvara niti koji je to jezik niti ista, a stavljao bi auta i kapije, pa nauci barem prvo OSNOVE koje imas ovdje na forumu u milijun primjeraka.
Slazem se s tobom.
Kad udes u pawno pritisnes ctrl + f i trazis OnPlayerCommandText.Kad nades zamjenis kako je napisao i et,

EDIT;NAravno prije toga ucitaj svoju scriptu.
Poslednja Izmena: Februar 18, 2011, 13:59:12 POSLE PODNE od mafica .pwn