Treba mi pomoc

Započeo Mirnas_Tajic, Januar 29, 2011, 15:22:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mirnas_Tajic

ocu da postavim sebe da sam admin al neznam kako molim vas pomozite sve ima server download sam ga odavde

Prvo bi bilo pametno da naucus odnove administratiranja SA:MP serverom u Tutorial sekciji. Onda dok to naucis pogledaj si kako imas server postavljen i koje modove koristiš te ti onda mozemo pomoc.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Mirnas_Tajic

Vako ja se izvinjavam ja koristim znas li onaj sto je postavio (onaj GM sto ga je nekom prodao pa ga onda ovdje uplodao) taj je moj GM

Da puno si mi rekao. Jel ti znas mojeg prijatelja, on ti ide u razred s onim tvojim prijateljom sto nosi ljubičastu kapu..

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

poznaticovik

Imaš puno tutoriala , malo Search -.-

Mirnas_Tajic

poznaticovik

Imaš gore opciju "Traži" dosadni ste :S

Mirnas_Tajic

heheheh a kad neznam a dobar je mod ima skriptu neku zovse LARP

poznaticovik

ISUSE KOJI SI TI BOG , Pa opcija gore piše ti "TRAZI" isuste kad mi se neznate sluzit kompjuterom place mi se

Ne obaziri se na njih, samo spammaju...
Napravi account, npr. Pero_Peric... Sve normalno pogledaj tutorial i to. Onda izadji iz servera, ugasi cmd od servera i udji u scriptfiles (u mapi servera). Onda nadji neku mapu kao ''Users'', ili ''Accounts''... Udji unutra i vidjet ces file Tvojeime_Prezime koje si stavio. Otvori ju s notepadom i tu korigiraj ''AdminLevel='', pise 0 ti stavi 1337 i to je to ;)
For ya...

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

BestOne.exe | Mapper | n00b Skripter | Bruno Mars Fan | Balkan SA:MP <3 | Fifa 11 <3

For ya...

Mi nista ne spamamo, pokusavamo prebaciti ovaj furm na normalni forum gdje ne traze svi sve na srebernom pladnju. A ako ces stalno tako pisati sve tocno sto je receno 100000x nikam nebumo dosli.

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Mirnas_Tajic

ej best da te jos nesta pitam kako cu nekom dati lidera