[POMOC]Problem sa scriptanjem kuca

Započeo bake_pg, Januar 28, 2011, 22:55:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozz svima.

Naime imam sljedeći problem sa skriptanjem kuća [Godfather mode].

Kuce skriptam po sistemu dodavanja kuca u /scriptfiles/property.cfg i dodavanja u gamemodes/gf.

Iskriptam ja kuću i radi ona, sve radi i auto i enter i exit ali problem se javlja u tome što se iz nekog razloga POBRKAJU ID-ovi.
Pa npr kad hoću ući u auto od EBF mafije piše mi nisi član Street Racers i slično.

Molim sve koji mogu pomoći da pomognu hvala.

to ti je standardno.

1+ kuca 1+id za svako vozilo i tako dodje do mjesana ideva.

mos to ispravit ovako

pod new.

new mojevozilo;

u ongamemodeinit

mojevozilo = addstaticvehicle(.........)

Posjetite nas i osjetite razliku
www.balkan-city.info

193.192.59.151:7788

Game monitor nije u 100% tocan tj uvjek pokaziva manje

Prvo da ti se zahvalim što si se javio, problem je rješen na sličan način kao što si ti predložio.

MeÄ'utim sada imam nama svima znan problem.

DeÅ¡ava se da uÄ'em u jednu kuću npr kod Burgera i kucam /exit i stvorim se ispred neke kuće npr u blizini groove street.
To se dešava kada imam 2 kuće sa istim interiorima odnosno xyz kordinatama izlaza i IDovima.

Npr. Obje kuće su 7 Room Luxury.

Hvala unaprijed.

ja mislim da ti je najlakse da napravis folder u scriptfiles houses i dodas onu filterskriptu za pravljenje kuca u ingame i za 5 minuta ces napravit 15 kuca :) ili mozda vise....
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

Citat: [LC]Ryder poslato Januar 29, 2011, 09:57:31 PRE PODNE
ja mislim da ti je najlakse da napravis folder u scriptfiles houses i dodas onu filterskriptu za pravljenje kuca u ingame i za 5 minuta ces napravit 15 kuca :) ili mozda vise....

Ae daj download te filterskripte

Citat: [UB]Nxidza poslato Januar 29, 2011, 10:03:10 PRE PODNE
Citat: [LC]Ryder poslato Januar 29, 2011, 09:57:31 PRE PODNE

Ae daj download te filterskripte
TO je GarHouse

GarHouse mi iz nekog razloga ne radi, ali ionako moram skriptati na ovaj način, korak po korak.
Jel bi mogao promjeniti VirtualWorld kuće?

Koja cifra označava VW u ovom kodu?

2144.399902,-1803.099975,16.100000,23.000000,1405.599975,1084.400024,0,0,0,0,0,0,The State,4 Room House,250000,0,0,5,1,0,0,2500,1,64000,418,-1,-1,28,7,17

Imas vec u hInfo definiranu varijablu za virtual world, neznam tocno kak se zove, nisam skriptao 5mjeseci a nemam pawno na macu. Uglavnom  netrebas raditi novu varijablu, samo moras provjeriti kod izlaska iz kuce u kojem je VWu i izbaciti na pravu poziciju. 2 minute posla.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Zahvaljujem Å¡to si mi odgovorio  ;)
Potrudiću se da sredim to

hvala