[Pomoc] Imam 2 pitanja

Započeo [Bp]jovan, Januar 28, 2011, 14:37:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Kako da promenim Skin neke Mafije  Mod Je Bu i kad mu dam veci rank da bude koji ja ocu
i zanimame kako da ubacim /robbank ja ubacim radim po tut ubacim sve i kad opljackam banku odma odem u zatvor el ima neki bolji /robbank sistem kad pljackam banku da stigne polici da naprimer Srs_Ses Pljacka banku i da neode odma u zatvor cim opljacka nego ako ga uhvati policija          Hvala unapred

------------------------------------------------------------------------------
Zahvaljujem Se Snich_Wolf-u Zato sto Mi je mnogo Pomogo oko Skriptanja...Snich Hvala brt <3 xD

Za skin nadjes u modu gde je ta odredjena mafija/banda koju ti zelis i onda primer pise da je skin 100 ti stavis primer 200

Jovane za taj Robbank, pa znas li ti obrisati neke djelove iz koda?
Eto tu sto pise da te strpa u zatvor izbrisi dodaj svoje malo edituj ne samo pitat...

Snich

Najlakse ces se orijentisat kucajuci /giverank i jednostavno nadji ID te mafije/bande kojoj zelis promjeniti skin, onda stavi ID skina koji zelis za odredjeni Rank clana te bande/mafije

Citat: [Bp]jovan poslato Januar 28, 2011, 14:37:14 POSLE PODNE
Kako da promenim Skin neke Mafije  Mod Je Bu i kad mu dam veci rank da bude koji ja ocu
i zanimame kako da ubacim /robbank ja ubacim radim po tut ubacim sve i kad opljackam banku odma odem u zatvor el ima neki bolji /robbank sistem kad pljackam banku da stigne polici da naprimer Srs_Ses Pljacka banku i da neode odma u zatvor cim opljacka nego ako ga uhvati policija          Hvala unapred
Za ovaj zatvor pronadji komandu u /robbank,ne znam kako ti je sada jail definiran npr ako ti je pJail onda pronadji to i izbrisi,a za ovo drugo da vidi da si opljackao koristi SendClientMessageToAll nadam se da to znas koristiti ...

poznaticovik

Jovane moraš sam malo naučit , evo u ovom podforumu jedno 50,60 temi je otvoreno samo od tebe. Ja skriptam eto danas mi je točno 2 tjedna odkad sam počeo pa sam samo 1,2 put tražio pomoć. Gledaj TUT-ove i sl.