Ja bih se htio ograditi od napada Koroseca.

Započeo Nikola, Oktobar 19, 2009, 13:09:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dakle ja nemam nikakve veze s ovim glupostima sta se desavaju jer imam dosta svog posla u RL.

Dojdem na RPG svoje zajednice i malo si dam oduska ali tko god ima pristup nasem forumu znat ce da ja tamo vise nemam niti acc.

Isto tako Korosec nikad ne govori istinu ''do kraja''  8)

Cinjenica je da je on htio kod nas na brzinu pobrat slavu pa da mu se svi klanjaju a postovanje se ne moze pobrat vec se mora steci!

Isto tako sto se tice Balkan Sampa i tu nije istina bas takva kakvom je predstavlja Korosec.

Zoran je moj RL prijatelj te je covjek koji nikad nije vidjen niti na jednom jedinom balkanskom serveru a igra ovo otprilike koliko i Corelli i Dujma i Benjamin i svi najstariji igraci za koje SAMP zajednica zna.

On je ovdje Administrator Dude  i samo zavirite koliko postova ima pa cete i sami vidjet da on uopce ovdje ne sudjeluje u raspravama.

Taj decko svakako nije izmisljen,tko ne vjeruje nek se uputi u pravcu Pule.

Posto smo mi dosta ovoga preveli za ovdje u ime dobrih odnosa Ivana i Benje,meni je ponudjen Administrator kojeg sam ja prepustio Zoranu posto nemam blage o skriptanju.

Samo decko ima svoj zivot i iskreno ga boli ona stvar za samp pa i on vise dojde samo vidjet sta ima nego sto sudjeluje u raspravama.

Eto vam istina od onoga za kojeg se zna da nikad nije napravio niti jednoj gaming zajednici nista lose...

Do ponovnog susreta,adios!

[CH]grudvo