Floodanje CH-a

Započeo [ST]Injection, Oktobar 14, 2009, 22:48:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

ma lik se kurci na forumu haha misli da ce nas uplasit doci klincu da ti zube polomimo hahahaha  :laugh:

taso trajko i ko vec i koa god neznam niti m ene interesira mi tu ne trazimo pomoc od nikoga neko pokusavamo stvar rijesiti rijecima civilizirano a n eko vi nesto vam nevalj ai odma idete hackati pa bog vas u guzu karo vi ste glupi koji vam bog znaci ako nesto hackate ajde mi to objasnite

r4z0r

Citat: [ST]Injection poslato Oktobar 15, 2009, 20:45:58 POSLE PODNE
Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Oktobar 15, 2009, 20:35:35 POSLE PODNE
Mene lijepo boli kita jel reklamiraju owneri ili igraci .. owneri su rekli igracima da reklamiraju pa dodje na isto , speedtouch nece jos dugo

Ma bjezi balavac jedan... Di je sad admin da mu bancinu uvali? Dvaput je prijetio u istoj temi i nadam se da se ostali slazu samnom da zasluzuje trajni BAN ili malo duzi?

Ti si kao mene cuo kad sam govorio igracima da reklamiraju? Mogu i ja tako reci da si ti rekao igracima da nama reklamiraju i mogo bi i ja tebi prijetit (vjeruj, imam dosta igraca koji znaju te stvarcice i mogli bi srusiti sve sto ima veze sa CH a dalo bi se sredit i da vam domenu suspendiraju zauvijek) ali rekoh da necu drugima unistavat trud a jos manje se spustat na tu razinu da okolo hackam kao zadnja budala... Jer druge rijeci za takve balavce nema osim "budala"!

Ponovit cu to sto se mene tice 118 puta .. kao drugo ja ti cale mogu bit djecace , tvoj lame server me stvarno ne zanima i rekao sam necu da reklamirate na ch da nebi bilo problema .. ex LG je hackiran u vise navrata radi reklamiranja i floodanja CH DM-a .. eto ja ne prijetim nego upozoravam da se ne igrate i reklamirate na CH DM , a to radite skoro svaki dan po vise puta !
I ko ce mene to banat i radi cega ? pazi da ti nedobijes ban  ;)

a sta vi napadate CH sta ima veze CH sa ST ????? ima razlika i to velika CH je balkanski najaci server ostalo kopirate samo.....

molim mi kopiramo ma daj molimte koji ti j ekuraac di ti zives i istina je ono da ch nema nista sa st ali imaju pojedini igraci a i to da st kopira hahahhaha koja si t ibudala majko moja odi igraj tamo malo nekih 2-3 dana
pa ces viditi
sta st ima
nema ti ni jedan balkanski server
rijetko koji
a i ako ima
vjerovatno ili im dajgoro pomogo i pokazo ili kopirali od nas.

Correlli

Mislim da je bilo dosta. Nećete viÅ¡e psovati na ovome forumu pa nije važno tko je kriv. Imate IRC kanal, imate MSN, imate Skype, imate XFire i neznam Å¡ta viÅ¡e da nabrojim, svaÄ'ajte se i rijeÅ¡ite to tamo.
Da nebi poćeli psovati i možda nebi zakljućao temu, ali ovako ste prešli svaku granicu i sa psovanjem i sa napadanjem kako ćete jedan drugoga izmlatiti.

Pozdrav,
  Correlli
Poslednja Izmena: Oktobar 15, 2009, 22:16:20 POSLE PODNE od Don Correlli

Citat: galeb poslato Oktobar 15, 2009, 13:59:54 POSLE PODNE
Citat: admin poslato Oktobar 15, 2009, 01:38:53 PRE PODNE
Citat: [ST]Injection poslato Oktobar 14, 2009, 23:45:04 POSLE PODNE
Ja sam spomenuo da moze bit neki deseti, ali moze lijepo bit i Trajko! Njemu NIKAD ne vjeruj... Pa makar bio HEAD na CH... Sve je to dio plana, a on je i prije hakirao CH, kako mi je Benjo rekao!

A to Å¡to Dajgoro kaže, ima pravo jer ako se ne popravi, sve će otići u PM... Mi smo posumnjali na CH, CH na nas i meÄ'usobno se skoro poklali... A ni jedan ni drugi nismo krivi...

Dobro da ste shvatili neke stvari, jer koliko vidim i CH forum ima nekih problema.

hehe ch uvijek ima problema sa forumom jer benjo ima malo povjerenja sto je kadkad dobro, ali opet ako ce mu neko popraviti ili zeli popraviti forum, onda nek mu da pass i prije toga se skine database foruma, cijela tema foruma i sve picke materine i jos se nazove hostera da on zna da neko to radi i ako mu sjebe da omah moze reagirat !!! xD

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Oktobar 15, 2009, 13:55:44 POSLE PODNE
Jedino sta cu da vam kazem je da CH nikad nece prvi .. mnogo je ljubomornih dusa koji floodaju ch .. npr. SPEEDTOUCH DEGENI !! MORONI ZESCI !! .. nemojte mi tu pametovat da vam nemoram psovat .. juce ste reklamirali vasa retardirani server na CH DM .. molim vas niste ni vi neduzni .. ja necu da postam slike posto ce neki da dobiu ban pa da nebude do mene .. ovo vam je opomena jos jedan flooding ili reklamiranje na CH DM .. slijedi vam floodanje do pada servera .

Oko za oko , zub za zub .

za reklamiranje to ima "budala" koje neznaju posteno i onda na takav nacin privlace igraca, ali naravno ne vlasnici :D. Imas nekih vlasnika koji ti kazu dovedi 10 stalnih igraca i dobiti ces admina i takva sranja, ali kod st-a nije tako :D

Nije ti problem u tome.
Pa kod istog hostera imamo forum i backup se radi dnevno i to automatski i tjedno. Znaci svaki dan kad se napravi novi backup, onda onaj sto je spremio dan prije se brise a ostaju samo tjedni backup-ovi vise vremena. I sad, npr CH je pobrisan u 1 sat u jutro ovo govorim primjer jer ne znam kad je i onda hosteri nisu online, ljudi su ko i mi i spavaju, a backup se onda automatski spremi recimo u 2 i onda spremi to pobrisano. I onda ti jedina opcija ostane vratiti tjedni backup koji je star par dana tj max 7 dana.
I nije ti nikad problem u vodenju foruma, tj to sto si ti rekao galeb, pa da se tako radi forum bi padao puno vise puta, a kolko znam ono je upravo se dogodilo radi toga sto su neki clanovi imali previse podataka o forumu.

Correlli

Citat: [ST]Injection poslato Oktobar 15, 2009, 21:10:54 POSLE PODNE
Jopas, nemoj vrijedat CH server... I nece murja nikom pokucat jer nema zakona za SAMP servere!
Samo da ti kažem da nisi u pravu. Ima zakon za SA:MP server, ima i te kako ima.

service_agreement.txt:

------------------------------------------------------------------------------------
The SA-MP modification for Grand Theft Auto: San Andreas (r) is a software project
aimed at extending the functionality of the Grand Theft Auto: San Andreas (r)
software for Microsoft Windows (r).
------------------------------------------------------------------------------------

SA-MP.COM MASTER LIST SERVICES AGREEMENT FOR PUBLIC SERVERS

version 1.00 : 20/5/2008

You must agree to all of the terms below to use the services of SA-MP.com. Violation
of these terms will result in suspension or removal of these services. In extreme
cases, your license to use SA-MP and the server software may be revoked. This Services
Agreement is only valid to license holders of Grand Theft Auto: San Andreas and the
SA-MP software extension.

(a) Attempts must be made to protect players from access to explicit content. If your
server contains elements that may be considered only suitable for adults, your server
must state this fact to the player when they first join.

(b) You may not connect to the SA-MP master list using custom software unless
permission is granted by the service provider.

(c) You may not attack another SA-MP server operator by way of bullying, defamation,
Denial of Service attack tools, robots or any other means.

(d) You may not make defamatory remarks about the service providers, administrators or
developers of the SA-MP software or servers.

(e) You agree SA-MP.com will not be held liable for any attacks by a third party on
your services as a result of being listed publicly.

(f) You may not violate the privacy of a player, service provider or server operator
by means of exposing passwords or identities without consent.

(g) You may not artificially increase your player count or provide false info to the
SA-MP query mechanism.

(c) 2005-2008 SA-MP.com team.

The SA-MP.com team is not affiliated with Rockstar Games, Rockstar North or
Take-Two Interactive Software Inc.

Grand Theft Auto and Grand Theft Auto: San Andreas are registered trademarks of
Take-Two Interactive Software Inc.

Neznam kako neki od vas to nisu uspjeli da vide, to imate u Windows/Linux server-download-paketu.

To baš i nije "zakon", ali ima i zakon da je zabranjeno floodanje na druge servere (bilo kakve servere).
Poslednja Izmena: Oktobar 16, 2009, 12:23:15 POSLE PODNE od Don Correlli