!!!PRAVA ISTINA!!!

Započeo Kora, Oktobar 18, 2009, 21:07:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [CH]grudvo poslato Oktobar 18, 2009, 21:25:37 POSLE PODNE
ne znam sta da kazem kora to cije sifre ja znam da mislis mozda na plivu al nije to on kriv nez sta bih rekao na ovo jednostavno sam u soku

saznat ce se, ali ja nisam!!! niti imam ikakve veze sa tim...

matejdz

Potpuna pogreska, kao sto ti sam Correlli kaze, ovo nema veze sa vezom...

Moj zakljucan, on je potjeran sa CH i sad hoce napraviti sranje da svi misle da je ovo od CH, e pa nije...

LOCK.

matejdz

Sad sam procitao vase odgovore, kako svi serete u PM...

Randy, ti kad si god rekao posalji kruznu ja sam poslao, svi sta su rekli se radilo...

Nije uopce istina da se CH favorizira jer pogledajte BANove koje dajem CHovcima...

Dobiju ljepse BANove od bilo koga, a pise im lijepo, ne znaci ako si sa CH da ti ja necu dati BAN, by matejdz...

Zato ne serite svi redom...

Moj jedini odgovor je da je ovo smijurija. Kao prvo, correlli zna da to nije istina jer moze pratiti raspon IP-a za dugo vremena i mogao je usporediti i nemoguce je sakriti IP toliko dugo da nitko ne skuzi. Takoder, correlli me zna i od prije dok sam igrao na stranim serverima pa sam ga na samp forumu znao nekad pitati nesto o skriptanju, a u to vrijeme koliko sam informiran, on i Benjamin su zajedno drzali server tako da je to nemoguce.
Iduca stvar je da je Benjamin ovakav forum htio otvoriti skupa sa GF i onda se nesto nisu slozili a i on nije imao vremena pa tako da to nikad nije ni otvoreno.
Nedugo nakon toga meni je slicna ideja pala na pamet i on mi se javio da ce mi pomoci u vezi svega posto smo zajedno prije igrali i da ako mi bude trebala pomoc u prijevodu da ce on traziti od svojih admina da mi pomognu i tako je sve pocelo. Ja i njegovi admini smo prevodili, tj Nikola mi je slao ono sto bi admini preveli i kasnije sam onda odlucio dati admin mjesta nikoli, mateju jer se zanimao za ovo i balkaniki koji nam je isto pomogao u prijevodu. Benjaminu sam htio dati admin mjesto, medutim on to nije htio upravo radi toga da se ljudi ne bi bunili sto vlasnik CH-a je admin na balkan samp forumu. Zapravo predlozio mi je da dadnem i jos nekome moderatore i admin mjesta da ne bude da je samo sa CH-a. I tako je sve pocelo i tako je correlli dobio admin mjesto i sl. Sto se tice tih nagrada i svega, naravno da me je on na pocetku podrzao kad mi je sve pomogao a ovo kasnije kad sam htio ponesto organizirati, jedini se Nikola javio da nam dodijeli neku nagradu na njihovom serveru. I to je vas najveci problem, sto ste mnogi ljubomorni na njih, pogotovo vi cupici, vi kad umislite nesto to je tako. Kad vam ne treba pomoc nema vas, cim vas netko dirne tu pljujete po svima i optuzujete bez dokaza sto me jako zivcira.
Uostalom, pitate se sto nema ljudi na serveru, e pa upravo radi toga. Zamislite, kad mi nesto radimo neki program, i kad zelimo neku nagradu ponuditi i jedino nam se CH javi jer vi ocito drugi ili ne citate mail ili se pravite ludi i onda naravno ljudi kad vide da CH nudi naravno da ce svi njima ici.

Uglavnom nadam se da se ovakve provale nece vise ponavljati, posto ovo nema veze sa vezom a i correlli moze dokazati, a ako cemo gledati correlli bi sigurno to i primjetio i sigurno bi i rekao posto kao sto se sjecate on i Benjamin nisu se bas sjajno razisli kao sto svi to znamo, jos od kad je John pisao tu po forumu.
A i kako mislite da bi Benjamin sve ovo stigao, pa ja koliko znam on nema vremena ni na svom forumu biti a ne jos da mora i ovo odrzavati, smijesno stvarno i jadno je ovo sto pokusavate sad napraviti i oblatiti CH i sve ostalo.