Zakopane ratne sjekire

Započeo [ST]Injection, Oktobar 15, 2009, 23:38:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Sorry Corelli Å¡to radimo sranje ovdje u ovom podforumu ali želim reći samo da je ovo rijeÅ¡eno! Ako netko bude prijetio/psovao/spamao, daj mu BAN  ;)

Odlučio sam da je najbolje civilizirano razgovarat te pozvao u grupni MSN chat Benjamina i Trajka i svi smo se ispričali i dogovorili da će CH i ST biti u prijateljskim odnosima!

Ja se ispričavam Å¡to su moji igrači fl00dali! Ja nisam imao pojma o tome a oni su se takoÄ'er ispričali i rekli su da su jednostavno pomislili da nas CH fl00da cijelo vrijeme pa su rekli "dosta je bilo, moramo branit svoje" i krenuli u osvetu za nesto sto CH nije napravio. Ja sam obecao ih kaznit ali Benjamin je rekao da ne želi da ih kaznim pa nisam ni ja Trajka želio kaznit. Tako da smo se zasad pomirili! Trajko se ispričao i rekao da neće a ja se javno joÅ¡ jednom ispričavam za to Å¡to su naÅ¡i igrači fl00dali i ispričavam se za klevetanje CH zajednice i za uvrede kojima sam "častio" Trajka.

Reko sam im sad lijepo da ako neki naši igrači rade sranje, nek se samo nama Headmina obrate sa dokazima i mi ćemo ih kaznit, nema potrebe za hack!

TakoÄ'er smo se ja i Benjamin dogovorili da ćemo pozvati sve naÅ¡e igrače na primirje tako da ST i CH imaju prijateljske odnose! Ja ću mojim igračima reć da poÅ¡tuju CH i njegove igrače i da ne hackaju a Benjamin je meni obećao da će napravit isto!

Tako da, nadam se da ćete svi ovo prihvatit i da će ovaj rat napokon nestat! Te da će ST i CH lijepo funkcionirat, jer kao Å¡to sam rekao, ja i Benjo smo online frendovi, poÅ¡tujem CH kao konkurenta i kao server na kojem sam igrao te kao prvi balkanski server i želim vam samo uspjeh! A ove svaÄ'e uniÅ¡tavaju oboje...

I da, ako vam opet bude pao server ili bio floodan, to je moguće da je Taso, jer sam načuo da mu je netko od CH igrača hackao PC pa je morao formatirat! Taso, mi ti to nismo sigurno napravili ali probaj i sa CH to riješit civiliziranim razgovorom, jer floodanjem neces nista postić!

I isto tako želim se tebi za uvrede ispričat i zamolit da prestaneÅ¡ sa floodom. MožeÅ¡ igrat na naÅ¡em serveru ali nemoj floodat svaki put kad ti neÅ¡to neide na serveru! Ako te ne prime u ORG ili slično, znaći da se nisi dovoljno trudio. Budi obićan igrać i zaboravi flood  ;)

Eto, CH igrači, prestanite nas mrzit  ;D Lijepo ćemo sve svi izmirit, jer ratovi nam samo Å¡tete, svima.
Poslednja Izmena: Oktobar 15, 2009, 23:39:57 POSLE PODNE od [ST]Injection

Lijep pozdrav svima!

Evo drago mi je da smo konaćno došli do nekakvih sporazuma i da smo ovo riješili!

Naime evo i ja ću se ovdije sad javno isprićati svima ja i u ime servera!
Isprićavam se Å¡to su naÅ¡i igraći floodali, hackali, prijetili, reklamirali ili bilo Å¡to drugi nekome skrivili! Isprićavam se takoÄ'er Å¡to sam ja možda ovdije neke povrijedio ili krivi osumnjićio te takoÄ'er CH serveru, njihovim pojedincima te Stefanu ( Trajku ) za sve uvrede, prijetnje i slićno... te i Tassu koji je ipak samo malo poloduio pa ćemo mu joÅ¡ ovaj put oprsotiti ali se nadam da neće ponoviti
Isprićavam se svima koje sam povrijedio i znajte da to nisam htio i da mi je žao!
TakoÄ'er se isprićavam ovom forumu Å¡to ovdije uvijek radimo zbrku i mućimo admine i gm...

Žao mi je zbog svega ovoga što se dogodilo i nadam se da će konaćno prestati i da će se opet moći normalno igrati...
Hvala svima na podršci i na svemu što ste ućinili!

Eto ćim se naÅ¡ forum oporavi mi ćemo poslati PM i Mail svim korisnicima s upozorenjem da viÅ¡e ne: Reklamiraju na drugim serverima, pokuÅ¡aj floodanja ili hackiranja, prijetenje, ruÅ¡enja, kraÄ'a ideja te bilo ćega drugoga jer niti ja to ne želim i to ne samo prema CH nego prema bilo kome!!

Meni nije u stanju rušiti nekoga ili nekom ćiniti zlo te uništavati trud jer sam probao i znam kolko e potrebno namućiti pa da ti to netko uništi a pogotovo ne CH jer mi je to prvi server i drag mi je kao i većina ekipe gore...

Eto ja se još jednom isprićavam i nadam se da smo ovo riješili te da čemo moći u miru igrati...

Ugodnu većer i Lijep pozdrav svima!

Drago mi je da ste to rijesili. Moze onda LOCK.