GeForce Server Account

Započeo [BC]Skakyâ„¢, Januar 14, 2011, 18:09:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dobar dan, opet ja sa svojim GeForce-om... Ako je moguce htio bih jedan Acc na GeForceu
Ne shvacajte ovo kao nekakvu uvredu ili neznam sto (kao: ''A tko sam ja da ja njemu dajem acc...Taj konj...'') Samo bih htio jedan GeForce acc ako nekome netreba ;)
Malo sam se potrudio i napravio formular kakav bi acc htio (ali moze svakakav, opet moram reci ovo dajete ako zelite)
__________________________________________________________________________________________
Što tražim: Trazim GeForce account
Koji Level mora biti acc: Nije bitno, samo da je LvL 1+
Zasto zelite taj account: Pa, vec ste mi davali accountove (hvala vam na tome) ali prvi acc koji ste mi dali je dobio ban cim sam usao u igru (dakle,na spawnu. Ja nisam bio nista kriv) a drugi account je uredu ali sa puno ljudi je ''posvadjan'' (mene to ne smeta), ali posvadjan je sa nekim GameMasterom koji je malo ''cudan'' i voli zezati ljude koji su mu stali na zub u ''slobodno'' vrijeme.A i ne svidja mi se sto mu je nick David_Cross (mada kad dajete NEMA veze koji mu je nick).
Na koji nick (Ime_Prezime) ciljam: Vec sam napisao gore da NEMA veze kakav je nick. Moze biti npr: Pero_Peric, ili pak nesto tipa Edward_McSmith.
Koliko upozorenja moze imati account: Ovo je Free i nema nikakve veze koliko ima upozorenja, gledanja tutoriala ili pak kickova. Jer morate znati da ja ne trazim puno i da sam skroman.
__________________________________________________________________________________________

Jos jednom vam hvala svima, nadam se da cu dobiti sto bolji acc.
Da napomenem da primam i 2,3 lvl ali i one 10-20 ako dajete ili ako vam vise netreba!
Account informacije mi posaljite na PM ili postajte u temi pa cu ja vama poslat PM
Da napomenem, ako je acc level 9+ (moze i lvl 8 ) dobijate i ovaj forum acc sa postovima i PM-ovima...
Jos jednom vas pozdravljam, S postovanjem Hrvoje aKa BestOne
Poslednja Izmena: Januar 14, 2011, 18:12:05 POSLE PODNE od BestOne.exe

Je*te ti svaki dan tražiš acc.. moga si već biti lvl 100 -.-

Citat: RedMan poslato Januar 14, 2011, 18:30:11 POSLE PODNE
Je*te ti svaki dan tražiš acc.. moga si već biti lvl 100 -.-
Sa onim David_Cross sam dogurao do Lvl 13 (kad sam ga dobio bio je lvl 4) al mi brat usao i sve s'ebo! Neda mi se od pocetka, dajem i acc na forumu ovom ak mi date lvl 8+
Nemojte rec da sam no-lifer zbog toga sto sam presao tolko levela, i javite se molim vas!

Ja ti nudim jedan acc banovan do 18., taj je lvl 6...
Jedan acc sa pistoljem Lvl 3, ima respekta nes...
I dajem acc na ovom forumu Balkan SAMP...

EDT:Promnenjeno
Poslednja Izmena: Januar 16, 2011, 09:04:34 PRE PODNE od --->Riky<---

Ja sam BestOne...
Dao sam ti acc na forumu i onaj acc, sad ti meni daj acc na GF

Poslao sam ti PM na geforceu tako cu znat da si to ti