[POMOC]Kapije

Započeo [PB]Cole, Januar 13, 2011, 18:28:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Poz ljudi..Uvek mi nece ..napravim kapiju preko svih tutova i sve namestim na koliko da se otvara i sve lepo..po tutu ali nikad mi neuspe...nikad nece da se otvori moze li mi neko dati pravi tutorijal unapred hvala puno

Zlatan_Ibrahimovic

koje su kapije ono automatsko zatvaranje 7-6 sec ili ?

da brala..... te bas..imas li skype..?

Mozz si fulao kordinate jer ak kordinate fulas nece ograda da radi evo ti moje komande za ogradu stoposto rade kod mene oce mora i kod tebe:

if(strcmp(cmd,"/hotvori",true)==0)
   {
       if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 8||PlayerInfo[playerid][pLeader] == 8) //Ovaj broj 8 je id Organizacije, vi stavite id svoje organizacije...
       {
         MoveObject(hvrata, 825.42443847656, -1447.798828125, 15.777610778809,7.000);  // Ovdje stavite koordinate od otvorenih vrata...
         SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Otvarate vrata Hitmana");// Message da otvarate vrata
      }
      else
      {
         SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Ti nisi član Hitmana");//Message, upozorava te ako nisi član te org
      }
      return 1;
   }
   if(strcmp(cmd,"/hzatvori",true)==0)
   {
       if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 8||PlayerInfo[playerid][pLeader] == 8) //Ovdje isto promjenite id, stavit id svoje org
       {
         MoveObject(hvrata, 825.85021972656, -1439.810546875, 15.777610778809,7.000 ); //Ovdje stavite koordinate zatvorenih vrata

SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Zatvarate kapiju Hitmana");//Message da zatvarate vrata
      }
      else
      {
         SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Ti nisi član Hitmana");//Message, upozorava da niste član te org
      }
      return 1;
   }

eto tu ti je sve objasnjeno.Nadam se da ces uspjet.Uzivaj

Zlatan_Ibrahimovic

prvo ono movedynamic stavi zatvorenu kapiju to je kod gateclose tako nes... pa onda dolje ono ako ti je ono automatsko zatvoranja onda stavis oboje koordinate od otvorene kapije a kapiju moras imati i kod createdynamicobject ali samo zatvorena kapija... ako me nisi dobro skontao call me :D

ivice156 imas li skype da mi odradis...