Pozdrav dragim kolegama SAMP-erima od Nikole!

Započeo Nikola, Maj 09, 2009, 19:27:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

hvlilcevicbby i 35 gostiju pregledaju ovu temu.

Postovanje dragi SAMP igraci i igracice te skripteri i mozda skripterice, vlasnici i mozda vlasnice!

Ja sam Nikola Kavcic, rodjen sam 5.3.1985 godine u Puli - Istra - Hrvatska gdje zivim i vecinu svog zivota, a par mjeseci godisnje provedem i u Rijeci. Zavrsio sam do sada 3 skole (Osnovna,Opca

Gimnazija, Osnovna Glazbena Skola) te trenutno radim na tome da zavrsim i 4 skolu (Pravni Fakultet) i da steknem zvanje Diplomiranog Pravnika. Osim gaminga, bavim se rekreacijski i biciklizmom, volim

sve sto vole i mladi, imam svoju ekipu s kojom provodim vrijeme izvan kuce, trenutno nemam djevojku...

Clan sam CH Gaming Zajednice gdje obavljam duznosti Administratora (Forum,SAMP Serveri,COD 4 Server).

Uputio bih pozdrave svim balkanskim samp serverima i gaming zajednicama koje su vezane za SAMP te se nadam da ce ovaj forum posluziti svojoj svrsi i da cemo svi nesto nauciti.

S stovanjem, Nikola

Dobrodosao, tebe znam, pomogao si mi dosta dok sam ovo sve organizirao. U svakom slucaju hvala i nadam se da ces zavrsiti pravni faks hehe :D

matejdz

Naravno da ce ga zavrstiti, Nikola ne samo da je fantastican covjek, nego i prijatelj i ljudina i pol...

Welcome Nikola...

panda

MrBaff

ma nikola se nebi nakanio da dodje vamo da mu ja na msn nisam poslo :D hehe

zerocoolos

Citat: zerocoolos poslato Maj 10, 2009, 22:27:40 POSLE PODNE
heh, ipak nisam najstariji ovdje  ;D
na mladima svijet ostaje. ;D
Poslednja Izmena: Maj 10, 2009, 22:30:40 POSLE PODNE od [CH]pliva

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

matejdz

Emir, sad je stvarno dosta spamma...

Gledaj kako ljudi normalno pricaju, a ti samo spammas...

wlcm Imenjace ;)
Forum za bleyu, zabavu, druzenje, caskanje : www.zabava-bleya.com .. Posetite i registrujte se.. Hvala ;) Vidimo se tamo...