[POMOC] - Errori

Započeo SooView, Januar 03, 2011, 10:39:55 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

EDIT: Riješio sam ovu temu, admini mogu zatvoriti!

Ovako, bio sam imao onaj jedan problem iz prošle teme, to sam riješio više mi ne zablokira pawno compiler... ali sada imam 26 errora koje nezz zašto sam dobio kada nisam ništa skoro pa ni radio oko skripte...
Ovo su errori:

C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(3411) : error 004: function "SafeGivePlayerMoney" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(3440) : error 004: function "SafeGivePlayerMoney" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(3786) : error 004: function "SafeSetPlayerInterior" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(3829) : error 017: undefined symbol "GetVehicleName"
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(3829) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(3845) : error 004: function "IsASalesVehicle" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(3849) : error 004: function "GetVehiclePrice" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(3944) : error 004: function "SafeSetPlayerPos" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(3949) : error 004: function "SafeSetPlayerPos" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(3954) : error 004: function "SafeSetPlayerPos" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(3959) : error 004: function "SafeSetPlayerPos" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(3964) : error 004: function "SafeSetPlayerPos" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(4782) : error 004: function "ABroadCast" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(4784) : error 004: function "ABroadCast" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(4795) : error 004: function "LoginLog" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(5021) : error 004: function "KickLog" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(5603) : error 004: function "ClearChatbox" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(5621) : error 004: function "SendAdminMessage" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(5624) : error 004: function "KickLog" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(5626) : error 004: function "OnPlayerUpdateEx" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(5648) : error 004: function "SendAdminMessage" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(5651) : error 004: function "KickLog" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(5659) : error 004: function "OnPlayerUpdateEx" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(5670) : error 004: function "ClearChatbox" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(5678) : error 004: function "SendAdminMessage" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(5680) : error 004: function "SendAdminMessage" is not implemented
C:\Users\Dario\Desktop\Raven\Raven\gamemodes\Raven.pwn.pwn(5683) : error 004: function "KickLog" is not implemented

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

26 Errors.

Želio bih prebaciti i gamemode 0.3c ali bitno mi je samo ovo da prvo riješim. Pa ako netko ima kakvo rješenje kako da riješim?
Ja sam u meÄ'uvremenu probao prebaciti gamemode na 0.3c ali nisam uspio dobio sam neki error ali sam vratio na 0.3b i radi server kao prije...
Sad me samo ovi errori zanimaju kako riješiti kada hoću F5 compiler...

Ako netko zna i može objasniti neka mi pošalje poruku na pm pa ćemo se kontaktirati preko msn-a možda...

Hitno je i hvala unaprijed :)
Poslednja Izmena: Januar 03, 2011, 18:55:59 POSLE PODNE od SooView
Na `Vi fan

1. Nisi otvorio temu pod dobrim naslovom, promjenit ću ti ja ovaj put.
2. Nisi stavio zagradu negdje gdje treba.
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Hvala za promjenu naslova, novi sam od jučer na forumu u gužvi sam, moram pročitati pravila.
A za ovu zagradu moguće i onda se sve reda kao domino kada kreneÅ¡ ruÅ¡iti... kako da pronaÄ'em gdje sam izostavio? jer sigurno sam negdje izostavio :P stalno mi se to dogaÄ'a a skripta je velika :D
Na `Vi fan

Skontaj Å¡ta si zadnje radio i onda samo u tom dijelu prebroj broj zatvorenih i otvorenih zagrada. mora biti ista.
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Ne znam ja to napravit... Evo cijeli dan se mučim s time... Može mi netko to napraviti? pls? hitno je trebam raditi na serveru a ne mogu... :o
Na `Vi fan

pa niko ti to nece raditi kada ni ti ne znas sta si radio...
sto ne drzis kopiju tog moda kao svako normalan

Pa znam ja šta sam radio i obrisao sam i vratio na staro no ne znam zašto sada opet errore imam...
Gore ako nisi vidio piše pomoć a ne idemo zajebavati ljude [cenzura]ostima...
ili znaš ili ne znaš ja ne trebam tvoje mišljenje o tome što ja radim nego o errorima...

Možeš odmah delete acc na forumu ako si zbog toga ga i napravio da drugima pametuješ...

EDIT: Riješio sam ovaj problem, admini mogu zatvoriti ovu temu!
Poslednja Izmena: Januar 03, 2011, 18:55:35 POSLE PODNE od SooView
Na `Vi fan