Mobitel?

Započeo TiXoR_, Decembar 06, 2010, 08:13:18 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo ja kupujen novi mobitel i sada me zanima koji je mobitel kvalitetan i tako.. ;)

Pa najbolje su Nokie, ako kupis one na dodir ili slide, jednom ti ispadnu mozes da bacis... Ja koristim Nokia 6303 i 15 puta mi ispadao i nista mu nije, pa ti ja preporucujem neke kako da kazem "normalne" i ne skupe telefone ;)

Citat: gonss.pwn poslato Decembar 06, 2010, 08:21:52 PRE PODNE
Pa najbolje su Nokie, ako kupis one na dodir ili slide, jednom ti ispadnu mozes da bacis... Ja koristim Nokia 6303 i 15 puta mi ispadao i nista mu nije, pa ti ja preporucujem neke kako da kazem "normalne" i ne skupe telefone ;)
Neću Nokie kupovat.Zato jer ne volim NOKIE imao san nokiu pa e pala i mora san se pozdravit s njom. :)
Najvjerovatnije ću onaj HTC kako li već,ali od vas tražim savjet. :)

Nokie su najbolje! Opet kako ti hoces,to sto ti se jednom desilo,ne znaci da ce opet! -.-Pazis malo
Cyb3r
           Roleplay
                        In progress by: tWix

Forum: Klik
IP: 62.75.247.14:9545

HTC Wilffire?
Pa vidi na mrezama ponude telefona i koji ti se svide upises npr HTC wildfire forum i vidis sta kazu u mobitelu..ja sam dobro odlucio koji cu mob :D

Ak ti se neda mislit iphone odma xD
Poslednja Izmena: Decembar 06, 2010, 10:26:45 PRE PODNE od [GG]Jizzy

Sony Ericson jedan od najboljih mobitela,imao sam Cookie i dobro se pokazao samo mi islo na k**** jer nisam mogo slova potrefit :D ,moj prijedlog IPhone ako imas para,ima ga moj rodak i jako je dobar

Citat: [GG]Jizzy poslato Decembar 06, 2010, 10:26:18 PRE PODNE
HTC Wilffire?
Pa vidi na mrezama ponude telefona i koji ti se svide upises npr HTC wildfire forum i vidis sta kazu u mobitelu..ja sam dobro odlucio koji cu mob :D

Ak ti se neda mislit iphone odma xD
iPhone gledao sam za njega moran biti korisnik T-Mobile,a ja san Tele2,a kod švercera se ne isplati uzimati...Koji si ti odlučio mob uzeti iPhone?
Citat: mafica poslato Decembar 06, 2010, 10:27:12 PRE PODNE
Sony Ericson jedan od najboljih mobitela,imao sam Cookie i dobro se pokazao samo mi islo na k**** jer nisam mogo slova potrefit :D ,moj prijedlog IPhone ako imas para,ima ga moj rodak i jako je dobar
Imaš pravo Sony Ericsson je najbolji mobitel,Cookie mi ima mater SMEĆE na KVADRAT. ;)

Toplo ti preporucujem Samsung s5230,imam ga ja i mob je odlican...Naravno touchscreen i sve to za male pare :P

I ja koristim 6303 i veoma je dobar pao mi na eksurziji sa 5 stepenice od mermera ja ga pokupim njemu nista :)

Zlatan_Ibrahimovic

Naj bolji su za sad "Samsung" a pogotovo i oni "ON TOUCH" kako vec xD...

nece ti ispast ako pazis na mobitel, nece mu se nista dogoditi!!! i ja imam samsung s5230 i mob je dobar, nije skup

cristiane

Sony Ericsson K900 concept

Sony Ericsson K900 concept key features:
*Cyber-shot Branded Camera Phone aremed with 7.2MegaPixels camera with a 1/2.4″ Sony CCD sensor, Carl-Zeiss Lens Vario-Tessar 3x optical zoom, autofocus, with Xenon Flash that ranges up to 6meters. piano black metal finish back cover, Titanium made slide cover, Dedicated Slide switch, Dual function Camera Keys, Best Pic, Burst Mode up to 1.5fps
*HSDPA/EDGE/UMTS Quadband in one
*2.2″ OLED Display @ 352×440 resolution 256K colors, Mineral Glass surface
*Light Effects, Mineral Glass made Keypad with the new Soft-Touch technology
*Dual-Type Memory Card Slot â€" accepts both M2 and micro-SD
*litted camera key interface, Cybershot v2.1 interface(to be shown in some pictures later)
*Walkman v3.1 Media Player,
*Ti-OMAP CPU @ 400Mhz, Sony DSP engine, Sony BIONZ lite Imaging Processor, Nvidia GoForce 5500 GPU
*Java Platform v8.0 A200 Platform (more pictures soon to be published showing the revamped interface)

Povoljan odlican  ;) kod mene u servisu je 350KM ako hoces da ti postom dostavim  :)

Poslednja Izmena: Decembar 06, 2010, 13:41:48 POSLE PODNE od cristiane

Uzimam HTC najvjerovatnije ;)
LOCK