M ili P: DDR3, napajanja, 6600GT, 8500GT, VIP sim, ventilatore, ...

Započeo PodrÅ¡ka, Decembar 07, 2010, 01:26:00 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dakle, mijenjam:

Kingmax DDR3 DIMM, 1333Mhz, 2GB
Koristen oko 3 tjedna (na defaultu) samo za office i net dok nisam nabavio kit 3×2GB. Nema nikakvih ostecenja , kao da ste ga kupili iz ducana.
Kutija, racun i garancija (jos 4 godine, 11 mjeseci i kusur dana).

Mijenjam za Corsair Voyager 16GB (vrijednost je tu negdje, stick mora biti obavezno s garancijom!). Moze i zamjena za MX518 ili sl. mis, naravno - s garancijom i bez vidljvih tragova koristenja i s malo sati rada. Moze zamjena i za razne druge komponente slicne vrijednosti koje bi svakom racunalcu dobro dosle.

ASUS nVidia GeForce 8500GT 512MB DDR2 Magic, pasivna. Graficka je potpuno ispravna, kako maticna ima integriranu grafu (koja mi je za HTPC komp cisto dovoljna), ova mi skuplja nepotrebno prasinu. Mijenjam za bilo sta...
9 VIP kartica, neotvorene, 100min na racunu, nove, nekoristene, mijenjam za bilo sta, moze i za prazne CD/DVD medije...

MS Industrial 400W, Codegen 300W (4 komada), Codegen 400W, Frontier 400W mijenjam za brand-name napajanje tipa Corsair, AOpen, LC Power, Seasonic, Forton,... 300W je cisto dosta.

Vise komada 120, 92, 80 i 70mm ventilatora, svi su malo koristeni, neki cak potpuno novi. Obicni, crni, bez LEDica i sl. Imam i fangrillove za navedene ventilatore. Mijenjam za bilo sta korisno.

GeForce 6600GT, upitne ispravnosti (detalji na PM), mjenjam za bilo sta korisno. Graficka dolazi s onim Zalmanom VF 700.

Ono sto mi treba je:
Corsair Voyager 16GB USB Stick, neki gamer mis, napajanje 300+W, i ostale stvari koje bi mi mozda bile korisne. Slobodno napisite PM i napisite sto imate u zamjenu pa kazem da li mi odgovara ili ne.

Svi upiti i ponude na PM.
Moguca je i prodaja komponenti.
Šaljem poštom na način na koji kupac želi (troškove snosi kupac).
Moguca primopredaju u Zagrebu.

Citat: Tommy_Diaz poslato Decembar 07, 2010, 01:26:00 PRE PODNE
Dakle, mijenjam:

Kingmax DDR3 DIMM, 1333Mhz, 2GB
Koristen oko 3 tjedna (na defaultu) samo za office i net dok nisam nabavio kit 3×2GB. Nema nikakvih ostecenja , kao da ste ga kupili iz ducana.
Kutija, racun i garancija (jos 4 godine, 11 mjeseci i kusur dana).

Mijenjam za Corsair Voyager 16GB (vrijednost je tu negdje, stick mora biti obavezno s garancijom!). Moze i zamjena za MX518 ili sl. mis, naravno - s garancijom i bez vidljvih tragova koristenja i s malo sati rada. Moze zamjena i za razne druge komponente slicne vrijednosti koje bi svakom racunalcu dobro dosle.

ASUS nVidia GeForce 8500GT 512MB DDR2 Magic, pasivna. Graficka je potpuno ispravna, kako maticna ima integriranu grafu (koja mi je za HTPC komp cisto dovoljna), ova mi skuplja nepotrebno prasinu. Mijenjam za bilo sta...
9 VIP kartica, neotvorene, 100min na racunu, nove, nekoristene, mijenjam za bilo sta, moze i za prazne CD/DVD medije...

MS Industrial 400W, Codegen 300W (4 komada), Codegen 400W, Frontier 400W mijenjam za brand-name napajanje tipa Corsair, AOpen, LC Power, Seasonic, Forton,... 300W je cisto dosta.

Vise komada 120, 92, 80 i 70mm ventilatora, svi su malo koristeni, neki cak potpuno novi. Obicni, crni, bez LEDica i sl. Imam i fangrillove za navedene ventilatore. Mijenjam za bilo sta korisno.

GeForce 6600GT, upitne ispravnosti (detalji na PM), mjenjam za bilo sta korisno. Graficka dolazi s onim Zalmanom VF 700.

Ono sto mi treba je:
Corsair Voyager 16GB USB Stick, neki gamer mis, napajanje 300+W, i ostale stvari koje bi mi mozda bile korisne. Slobodno napisite PM i napisite sto imate u zamjenu pa kazem da li mi odgovara ili ne.

Svi upiti i ponude na PM.
Moguca je i prodaja komponenti.
Šaljem poštom na način na koji kupac želi (troškove snosi kupac).
Moguca primopredaju u Zagrebu.

9 vip kartica dobio u OK magazinu:D

1. Nije potrebno citirati post odmah iznad, a jos pogotovo kad je taj post prvi (na koji drugi post bi odgovarao, ako je samo 1 post u toj temi??) i kad je tako veliki post.

2. Kartice nisu iz OK magazina, mozda su ih i dijelili u OK magazinu, ali znam da su ove kartice dobivene na tvrtku. Zatrazili smo promotivne kartice, i dobili ih 20ak, od kojih je ovih 9 ostalo visak.
Cilj mi ih se rijesiti sto prije jer su potpuno nove, neotvorene i zapakirane, i nece se moci aktivirati poslije 31.12.2010. Zasto da ih nepotrebno bacim u smece kad ih netko moze iskoristiti i dalje nastaviti koristiti (kad se aktiviraju, vrijede beskonacno dugo).

i dodajem isto Tele2 karticu laganog broja (095 XYYYZXX) s 120kn na racunu. Istekla je prije 10ak dana i ako se ne obnovi u sljedecih 80 dana, propada. A zasto da probadne 100kn kad nekom to moze biti vrlo korisno, pogotovo sad kad se cistita Bozic i Nova Godina.

EDIT: Zamjeni dodajem i Logitech MOMO volan.
Poslednja Izmena: Decembar 07, 2010, 16:47:27 POSLE PODNE od Tommy_Diaz