Pitanje u vezi konfiguracije

Započeo TheMonk, Decembar 06, 2010, 15:08:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E ovako,posto imam slab komp a hocu da igram bar Call of Duty Modern Warfare 1 pa sad ne znam dal ce mi raditi,evo konfiguracija mog kompa.Pretpostavljam da ce mi raditi ali ce mozda seckati nzm?Gledo sam na YouTube i naso lika koji ima skoro istu konfiguraciju kompa ko ja i ne secka mu ni malo (Call of Duty 4 Modern Warfare - Gameplay on HP Notebook).Evo konfiguracija:

AMD Sempron(tm) 2500+ 1.74GHz
RAM Memorija 1.25GB
Windows XP SP2
NVIDIA GeForce FX 5200 128MB

Znci ako mi radi ja cu biti hepi.Mnogo mi se igra COD sa boljom grafikom,igrao bi svaku misiju po 10 puta dok ne kupim bolji komp pa predjem na ostale delove ;)

Poslednja Izmena: Decembar 06, 2010, 15:13:28 POSLE PODNE od [UF]Monk

Hmmmm....Moglo bi...samo kod mene je graficka 512....pa mi secka...  :-\

Citat: [ED] Curtis poslato Decembar 06, 2010, 15:14:58 POSLE PODNE
Hmmmm....Moglo bi...samo kod mene je graficka 512....pa mi secka...  :-\

Secka ti  ??? smanjio bi rezuluciju i sve ostalo.I kako ovaj lik na snimku sto je gore,kako on igra koji k*rac?Ne moguce da ti secka,moj drug je igrao na 256MB licno sam se uverio (bez laga).

A dobro...nisam bas mislio....secka mi zbog neta....xD...inace SP ide bez problema.... :P,i probaj neces se usrati xD

Citat: [ED] Curtis poslato Decembar 06, 2010, 15:22:20 POSLE PODNE
A dobro...nisam bas mislio....secka mi zbog neta....xD...inace SP ide bez problema.... :P,i probaj neces se usrati xD

Ma znam,radice mi 100% al mozda ce biti malo laga al ne znam jos dok ne instaliram :D.Negoo al se instalira kao i svaka igrica (jednostavno) ili ko za gta 4 treba neka sranja i to?Msm sve jedno,drug ce da mi instalira u svako slucaju hvala ti.

Ako ima neko jos informacija nek mi kaze :)

Instalacija....Nista lakse.....ALI ja sam jedva nasao original KEYCODE....bez tog Keya mozes igrati samo na serverima bez Punk Buster.....ali jako Malo ih ima+moras skinuti PB setup 3.4 ali to je lako.....Dogovorimo se za taj Key  ;) [Imam i Wall Hax za njega xD]   8)

Citat: [ED] Curtis poslato Decembar 06, 2010, 15:30:58 POSLE PODNE
Instalacija....Nista lakse.....ALI ja sam jedva nasao original KEYCODE....bez tog Keya mozes igrati samo na serverima bez Punk Buster.....ali jako Malo ih ima+moras skinuti PB setup 3.4 ali to je lako.....Dogovorimo se za taj Key  ;) [Imam i Wall Hax za njega xD]   8)
hehe ne planiram da igram u multiplayer-u jer ce valjda zahtevati malo vise ko SaMp za GTA San Andreas ;) Ocu za pocetak samo single a posle cemo da vidimo.

Multiplayer to je LUDNICA.....tako je Realan....Single je sranje predjes igricu bez ijednog Kill-a  :D

Citat: [ED] Curtis poslato Decembar 06, 2010, 15:35:46 POSLE PODNE
Multiplayer to je LUDNICA.....tako je Realan....Single je [cenzura] predjes igricu bez ijednog Kill-a  :D

Nemoj da mi govoris bre to,ne mogu da se strpim vise sto mi vise govoris dodje mi da stvorim tu igricu a ne da cekam dok mi drug dodje iz school :D

realno gledano prije par godina ja sam ti vrtio cod 4 na celeronu 1.7 ghz, 2 gb rama, geforce 6200 agp x8 (maticna radi 4) bez diranja konfiguracija i slicno, naravno sve na low i najmanja rezolucija i nije nimalo stekalo.

Nista gore neg....."e jesi donjeo igricu".....on "Jooooooooooooj" xD

Citat: [ED] Curtis poslato Decembar 06, 2010, 15:42:38 POSLE PODNE
Nista gore neg....."e jesi donjeo igricu".....on "Jooooooooooooj" xD

to je ne moguce da se desi jer zivi 200 metara od mene :D al desavalo se to i onda je keva morala da mi kupuje svaki dan ranac jer sam morao da ga gadjam rancem i na kraju je doneo da ga ne bi vise smarao. ;D

Ja trazim COD 4 MW 2 ali nigdje nema na CDu  :'(

obrisani warez linkovi
Poslednja Izmena: Decembar 06, 2010, 17:08:39 POSLE PODNE od LuKsA