Streamer na hostu...

Započeo Renato_ZG_, Decembar 02, 2010, 17:16:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako, jedan problem... Koristim streamer za mod, na kucnom hostu mi sve radi besprijekorno, a kada mod uploadam na host koji placam, mod ne radi. Javlja mi err Script[gamemodes/CS-RP.amx]: Run time error 19: "File or function is not found" Znaci nesto ne stima sa streamer-om. Ne kuzim kako na kucnom radi a na placenom hostu ne radi. Sve sam datoteke kopirao na host, znaci sve je isto... Ako netko zna nesto neka posta. Hvala !

CroStreets RolePlay Trucking SA-MP Server IP: 88.198.69.101:7797 Web: www.crostreets.com

Hostan server ti je na linuxu da ti umjesto streamera za windows treba streamer za linux..
Znaci treba ti u folderu plugins streamer.so i u server.cfg moras staviti streamer.so umjesto samog streamer...

bilo je i jedno i drugo na hostu pa nije radilo, idem probati staviti samo linux pa javim...

CroStreets RolePlay Trucking SA-MP Server IP: 88.198.69.101:7797 Web: www.crostreets.com

radi sada mod, hvala. Ali sad mi ne radi niti jedna komanda, a na kucnom sve, ama bas sve radi, xD   :'(

edit; nema err u server_log
Poslednja Izmena: Decembar 02, 2010, 17:48:09 POSLE PODNE od Renato_ZG_

Kako ne radi?
NPR. ti ukucas /atalk i on ti nist ne izbaci ili imas neki kontakt?

jel ti linux? ak je skini linux server sa sa-mp.com i i trebalo bi da radi... pogledaj mozda je malo drugacije (ja nikad nisam vidio za linux pa neznam)

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...