[Pomoc] Poeni

Započeo Rotcod, Decembar 01, 2010, 15:08:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kako da napravim recimo kad nesto uradis ili ti neko nekom komandom da pojene ili oduzme i tako jer imate ideju...

Ne razumem sta zapravo zelis :/
Cyb3r
           Roleplay
                        In progress by: tWix

Forum: Klik
IP: 62.75.247.14:9545

Citat: tWix poslato Decembar 01, 2010, 15:11:38 POSLE PODNE
misli na to npr ako ja s bajkom predem 100m da dobijem poene,ili ako neko skoci s 10m i ostane ziv dobije poene ili da ako si dobar neko ti npr komandom /dajpoen [kolicina 1-10] da tebi zahvali sto si mu pomogao ili nesto tako ja bar mislim

Citat: mafica poslato Decembar 01, 2010, 15:16:22 POSLE PODNE
misli na to npr ako ja s bajkom predem 100m da dobijem poene,ili ako neko skoci s 10m i ostane ziv dobije poene ili da ako si dobar neko ti npr komandom /dajpoen [kolicina 1-10] da tebi zahvali sto si mu pomogao ili nesto tako ja bar mislim

Na tu foru :) Ako ima neko iskusniji da pomogne...  :P

Citat: Hoxxy poslato Decembar 01, 2010, 15:46:30 POSLE PODNE
Napravi novu varijablu u koju će se upisivati poeni i upisivati i čitati iz igračevog fajla.

Pa da to sam i ja razmisljao ... Samo sam teo da cujem sta ce te reci ... Moze jos nekih saveta?

Citat: eXtreme poslato Decembar 01, 2010, 15:41:25 POSLE PODNE

ako to mislis radit za svoj server ja ne bih,a ti sta oces a evo zasto...
Uvijek se skupi raja 5-6 njih sto se dobro znaju i oni ce stalno izmedu sebe to radit tako samo da ce ti se stvorit spam na srvru i svi ce govorit "eee pls aj kucaj ovo /dajpoen 12 3   Msm to je za mene glupost,a ako si ipak mislis malo potrudit da napravis malo bolje da nemoze to svak koristit svake miinute i da ima odreden broj npr koliko igrac Kunicky moze dati poena Fixman to je primjer :D Sretno

Citat: mafica poslato Decembar 01, 2010, 15:50:15 POSLE PODNE
Citat: eXtreme poslato Decembar 01, 2010, 15:41:25 POSLE PODNE

ako to mislis radit za svoj server ja ne bih,a ti sta oces a evo zasto...
Uvijek se skupi raja 5-6 njih sto se dobro znaju i oni ce stalno izmedu sebe to radit tako samo da ce ti se stvorit spam na srvru i svi ce govorit "eee pls aj kucaj ovo /dajpoen 12 3   Msm to je za mene [cenzura]ost,a ako si ipak mislis malo potrudit da napravis malo bolje da nemoze to svak koristit svake miinute i da ima odreden broj npr koliko igrac Kunicky moze dati poena Fixman to je primjer :D Sretno

Pogresno si shvatio ovako nece biti ta komanda vec samo to za spremanje poena... To ce mi koristiti za race system posto ce pobednik dobijati po pojen itd...

Citat: eXtreme poslato Decembar 01, 2010, 15:53:08 POSLE PODNE
Pogresno si shvatio ovako nece biti ta komanda vec samo to za spremanje poena... To ce mi koristiti za race system posto ce pobednik dobijati po pojen itd...
sry a nisam znao da tako govoris onda bi to bilo bas cool npr. zavrsis neki race prvi dobijas 5 bodova,drugi dobijas 3 boda i treci dobijas 2 boda,..Jos napravis kad ukucas /stats da ti pise npr.
Poeni:20 
primjer..
To nije nimalo lose ideja je super

Pa napravi nesto u pawn,novu varijablu u register sistemu...sretno i nadam se da cu imati puno poena ;)

Citat: [BE] BestOne poslato Decembar 01, 2010, 16:17:04 POSLE PODNE
Pa napravi nesto u pawn,novu varijablu u register sistemu...sretno i nadam se da cu imati puno poena ;)

Hvala! Osmislio sam sad... Postavicu slike kad zavrsim... Admini: Ostavite temu unlockanu...

Citat: [BE] BestOne poslato Decembar 01, 2010, 16:17:04 POSLE PODNE

Da radi u pawno ? Nije valjda da ce raditi u pawno.. lol
Pa naravno da ce da radi u pawno! I ne kaze se pawn vec pawno
Cyb3r
           Roleplay
                        In progress by: tWix

Forum: Klik
IP: 62.75.247.14:9545

black_dota

Radi sa PVarovima i sa dinijem

Pawn je skripterski jezik

A pawno program

a nego u cega ce da radi??