COD 2 and COD Black Ops

Započeo Edin, Novembar 25, 2010, 11:21:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako treba mi vasa pomoc ako znate do cega moze biti. Uglavnom nije samo do mene ovo se desava i ostalim mojim drugovima. Problem je slijedeci . Instalirao sam Call Of Duty 2 i kad hocu da pokrenem izbaci mi prozor i pise da je datoteka /file/  cod2mp_s.exe prestao raditi... Mislio sam da je osteceno pa sam skinuo tih file-ova par sa interneta i zamijenio i uvijek izbaci isto. Napominjem Koristim Windows 7, a moji drugovi koriste vistu pa im isto izbacuje. Pokusao sam reinstall i opet nece.

Kako kazem imam dva problema
Drugi je sa Call of Duty: Black Ops .

Bas sam sinoc skinuo Cod sa torrenta i sve instaliram, crackujem. Na pocetku mi se desavalo ja pokrenem igru nista se ne desava. Ne pokrece se nista. Ni SP, a ni MP.... Od jutros kako sam komp upalio sad kad hocu da pokrenem izbaci mi FATAL ERROR i u njemu pise : " Steam must be running to play this game "  .. Sta to treba da znaci . I imam samo uredu. Kliknem na uredu i zatvori se prozor i sve normalno ... Nezz zasto nece
Poslednja Izmena: Novembar 25, 2010, 11:22:48 PRE PODNE od Edin
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

CitatBas sam sinoc skinuo Cod sa torrenta i sve instaliram, crackujem. Na pocetku mi se desavalo ja pokrenem igru nista se ne desava. Ne pokrece se nista. Ni SP, a ni MP.... Od jutros kako sam komp upalio sad kad hocu da pokrenem izbaci mi FATAL ERROR i u njemu pise : " Steam must be running to play this game "  .. Sta to treba da znaci . I imam samo uredu. Kliknem na uredu i zatvori se prozor i sve normalno ... Nezz zasto nece

Valjda znaš engleski. Steam mora biti uključen da bi mogao igrati

ali sta je steam ?? sta je to ??
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

ovako skinuo sam taj steam i instalirao i napravio account. i kad pokrenem cod black ops otvori se automatski steam i kaze za nastavak odaberi svoj datum rodjenja. Ja stavim datum i onda mi se otvori stranica na stamu sve video trailer o cod-u black ops. Ja izadjem iz toga i ponovo pokrenem cod sa desktopa i opet mi se otvori steam sa video trailer-ima

Citat: ΉΥPΣЯΛƬӨЯ [CH] poslato Novembar 25, 2010, 12:23:58 POSLE PODNE
Citat: Edin poslato Novembar 25, 2010, 12:20:54 POSLE PODNE

http://store.steampowered.com/

instaliraj ga

Omg, nije to radi tog.

Ovako moraš skinuti Steam, i preko njega kupiti igru orginalnu da bi mogao igrati ;)

Ili promjeni crack ak je piratski.

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Citat: ellyx poslato Novembar 25, 2010, 13:14:06 POSLE PODNE
Citat: ΉΥPΣЯΛƬӨЯ [CH] poslato Novembar 25, 2010, 12:23:58 POSLE PODNE
Citat: Edin poslato Novembar 25, 2010, 12:20:54 POSLE PODNE

http://store.steampowered.com/

instaliraj ga

Omg, nije to radi tog.

Ovako moraš skinuti Steam, i preko njega kupiti igru orginalnu da bi mogao igrati ;)

Ili promjeni crack ak je piratski.

ili neka naprosto nauci crackat igre,

i ovaj forum vjerujem nije namjenje za warez stoga neka se snadje.

aa super hvala ellyx ... Bilo je do crack-a ovaj sto mi je dosao crack piratski pa sam skinuo novi sa torrenta i radi sad ... Tebi puno hvala i veliki pozzdrav ;)

Citat: Edin poslato Novembar 25, 2010, 14:56:50 POSLE PODNE
aa super hvala ellyx ... Bilo je do crack-a ovaj sto mi je dosao crack piratski pa sam skinuo novi sa torrenta i radi sad ... Tebi puno hvala i veliki pozzdrav ;)

Ništ ;)

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]