Predlozite mi igru

Započeo Sloba, Novembar 20, 2010, 15:43:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Gamer.Im

-Need For Speed SHIFT
-Gran Turismo 5
-Need For Speed WORLD
-Need For Speed Hot Pursuit 2010
Poslednja Izmena: Novembar 21, 2010, 12:04:16 POSLE PODNE od [CH]Corleone

Gamer.Im

Citat: [SA]Tinu_Tuna poslato Novembar 20, 2010, 16:58:58 POSLE PODNE
Colin sam probao , 2 . jel ti znas da citas jesam napiso sve osim ***-a , inace TNX

Ta rec je cenzurisana i nemozes reci mozes samo "2 . jel ti znas da citas jesam napiso sve osim Need For Speed-a , inace TNX"

fly simulator .. ili taxi simulator xD

Pa zasto meni nece cod 2 na windows 7.kad pokrenem multiplayer izbaci mi prozor i na njemu pise "Program cod2mp_s je prestao raditi" i onda ispod pise windows pokusava pronaci problem na internetu" i onda  samo izadje iz svega -.- .... Do cega je ?? sta mislite. Do sad na windows xp mi  je sve normalno radilo i normalno sam igrao
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

Citat: Luka P. poslato Novembar 21, 2010, 14:48:48 POSLE PODNE
Citat: gonss.pwn poslato Novembar 21, 2010, 11:56:45 PRE PODNE
Test Drive Unlimited 2  >:(

Potpisujem. TDU mi je jedna od nadražih igara koje sam igrao.

Takodjer .. skino sam i TDU2 beta dok je bio onaj "beta testing week", malo sam razocaran sto kvacilo radi samo sa H-shifterom, a grafike je visemanje ista ... al i dalje najbolja igra
Vikend je policija nas hvata,
vikend je ode cijela plata,
oko nas stvari ukradene,
sve smo dali na planove i sheme..
||||:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=:=:THE IVEX:=:=:=:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=::=:|||| 

PS: Ne saljite mi nikakve pm jer neodgovaram na njih! Ako trebate nes pitajte ove pr0 skriptere pa neka vam kazu!Hvala !

Test Drive Unlimited 2, Test Drive Unlimited, Live for Speed, neki kamioni, mene pitaj u tom svijetu sam najjaci :D OBozavam to

Citat: edinzulic poslato Novembar 21, 2010, 14:40:38 POSLE PODNE
Pa zasto meni nece cod 2 na windows 7.kad pokrenem multiplayer izbaci mi prozor i na njemu pise "Program cod2mp_s je prestao raditi" i onda ispod pise windows pokusava pronaci problem na internetu" i onda  samo izadje iz svega -.- .... Do cega je ?? sta mislite. Do sad na windows xp mi  je sve normalno radilo i normalno sam igrao

ko je tebe sta pito jel ti valja cod2 ili ne -.- i koristi google za sve probleme