(pomoc) Auta

Započeo Dario_Choki, Novembar 04, 2010, 15:13:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Moze li mi neko objasniti kako da ubacim auta a da se ostala ne pomjesaju.

odeš u svoj gamemode
ili debug

bolje gamemode lakše je

spawnaš auto pomoću komande /veh

odeš di oćeš da bude,kucaš /save

i otvoriš savedpoints koji ti se nalazi u mapi od san andreasa,ako imaš 0.3b u my documents>gta san andreas user files>samp>i tamo treba bit savedpoints,tamo imaš koordinate auta,odeš u pawno u gamemode, ctrl+f kucaš addstaticvehicle tak nešto... i nadodaš svoje

Eh uradio sam sve to. Dodao sam auto i sad kad udzem u policisko auto ono mi pise da je na prodaju, udzem u dzipa pise da je pcj na rentanje itd. :'(

Moras ubaciti auto SKROZ na kraj "OnGameModeInit" da se ne bi pomesali... ;)
â"Œâˆ©â"(â—•_â—•)â"Œâˆ©â"

Respect to: (à¥"_à¥") - ČιѕÑ,σ яÑ"кяÑ"αÑ,ινησ - (à¥"_à¥") , [Saw]BloodMaster

â"Œâˆ©â"(â—£_â—¢)â"Œâˆ©â"

Ongamemodeint? zar nije addstaticvehicle

Evo ovako:
1. Odeš na svoj server i pišeš /veh [id vozila] [boja1] [boja2], auto se spawna i odvezeš ga gdje želiš i onda spremiš sa komandom /save...
2. Sada ideš u My Documents>Gta San Andreas User Files>SAMP>savedpositions, i tu ti se nalaze koordinati od tog auta [evo primjer] :
AddStaticVehicle(560,874.7589,-1453.5245,13.2816,0.4169,0,0);
3. Odeš u svoj gm i stisni "ctrl+f" i upiši addstaticvehicle i ispod ovog [npr.]:
AddStaticVehicleEx(HouseInfo[h][hVec], HouseCarSpawns[h][0], HouseCarSpawns[h][1], HouseCarSpawns[h][2], HouseCarSpawns[h][3], HouseInfo[h][hVcol1], HouseInfo[h][hVcol2], 60000);
gCarLock[h+1] = 1;
}//34

staviš koordinate tog svog auta...
4. I onda samo Compile, i to je to...

;D
Poslednja Izmena: Novembar 04, 2010, 16:53:22 POSLE PODNE od Zero-man

Decki moze pomoc ja sam to sve napravio i udem u igri i na karti su mi pokazani ti auti dodem do njih i oni su providni pa zato jel mi moze ko pomoc.......Hvala
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_