Pomoc

Započeo Edin, Novembar 15, 2010, 21:05:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako ljudi evo imam instaliran windows xp sp3. Upravo danas dobio windows 7 ultimate orginal i hocu da sistem oborim i nju instaliram. I zanima me sta je to 32 bit i 64 bit ?? ne kontam sta da ja od tog dvoje instaliram i slijedece me zanima mogu li igrati gta samp na windows 7 i trebali neke posebne dodatke skidati sa neta jer ja imam glavne drivere koje su mi dosle uz komp ali njih sam inst na windows xp dali cu ih moci instalirati na windows 7 HVALA PUNO ;)
Poslednja Izmena: Novembar 15, 2010, 21:36:57 POSLE PODNE od [CH/CS]John_Tequila
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

Cobra 11

ako sve instaliras u redu...trebao bi moc igrat samp..... pogledaj na driverima jel podrzavaju instalciju na win7....

Citat: Cobra 11 poslato Novembar 15, 2010, 21:15:10 POSLE PODNE
ako sve instaliras u redu...trebao bi moc igrat samp..... pogledaj na driverima jel podrzavaju instalciju na win7....

ne ne podrzavaju pise samo za win. xp a sta je 32 bit i 64 bit ??
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

black_dota

znali jos iko sta je 32 bit a sta 64 bit ??

black_dota

32bit je manje zahtevniji 64bit vise zahtevniji

ja imam 32 i sve savrseno izglead i to :P

znaci nebitno koje god izaberem super onda ;) hvala vam svima sto ste mi pomogli MOZE LOCK ;) i jos jednom veliko hvala

The Writer

evo ti pa malo proctaj razlike izmedju 64 i 32 -> http://www.makeuseof.com/tag/how-to-choose-between-32-bit-64-bit-windows-7-operating-systems/
iskreno ako ti racunar podrzaava 64 bita onda uzmi 64, ali i sa 32 ce ti sve super ici

evo da se pohvalim instalirao sam sve ;) ponudilo mi je 64 i 8 neki broj 84 ja msm nisam siguran odabrao sam 64 ... Zadivljen sam grafikom ostalo mi je jos samo da drivere nadjem na netu jer na cd-u podrzavaju samo za xp/vistu ;) Ipak joss jednom vam hvala ... Pozdrav

Da i mene zezaju driveri, a sve mogu igrati i raditi.. Odusevljen sam!