[Pomoc] RouteConnectorPlugin

Započeo Lupin, Jun 02, 2025, 18:31:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

MirsoN i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Naslov problema*: RouteConnectorPlugin se ne ucitava na hostu
Opis problema*: NA kucnom srv radi sve dobro, ali kad ubacim na host ne ucitava mi RouteConnectorPlugin ... koristim ga za Uber koji sam vozi pa ga nebi zelio izbacivati ...
Pokušaj rešavanja*:
Deo programskog koda*:
Debug informacije:

17:29:03]  Loading plugin: RouteConnectorPlugin.so
[17:29:03]   Failed (libtbb.so.2: cannot open shared object file: No such file or directory)

Fotografija problema u igri:
Korišćene biblioteke (includes):
Dodatne informacije:

Failed (libtbb.so.2: cannot open shared object file: No such file or directory)
 eto pise ti
skazy42O

Reborn - Developer & Owner
- www.reborn-ogc.com

Pa znam sto pise ali kako to rijesiti.... Ako ne znas pomoci ne trebas se onda ni raditi pametan

Citat: Lupin poslato juče u 06:25:29 PRE PODNEPa znam sto pise ali kako to rijesiti.... Ako ne znas pomoci ne trebas se onda ni raditi pametan

Pa pomogao ti je bukvalno. Sta pise tu ? Nije moguce otvoriti podeljeni objekt fajl - nema fajla ili direktorijuma (foldera). Mislim da jasno pise sta je problem, no ili si glup i ne znas sta radis ili treba da ti se nacrta jer ne znas. Sta je od tog dvoje ? Jer imalo da znas citati i upucen si i coding 0.1% znao bi resiti... Ovo vise nije ni za pocetnike problem, nego do inteligencije.
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

libtbb.so.2 je biblioteka koja je obavezna za koriscenje RouteConnector plugina. Problem je do hosta na kom se nalazis. Moras traziti od support da isnstaliraju tu bibloteku. E-gear net je instalirao kada je meni trebalo bez problema, kao i e-trail. Takodje Gregor je instalirao za svoj TitanShield hosting.

Hvala rijesili su...
@markosimic hvala i tebi, kultura na nivou.. vidio sam i ja da fali ta datoteka ali sam trazi za download i nisam nista nasao pa sam u pitao, a ako si ti tolko pametan i sve znas mogao si napisati lijepo kao V01D ...

Citat: Lupin poslato juče u 13:53:50 POSLE PODNEHvala rijesili su...
@markosimic hvala i tebi, kultura na nivou.. vidio sam i ja da fali ta datoteka ali sam trazi za download i nisam nista nasao pa sam u pitao, a ako si ti tolko pametan i sve znas mogao si napisati lijepo kao V01D ...

Ne moraju svi biti upoznati sa svime i znati sve. Bukvalno ti pise i decka si napusio takoreceno kurcem iako ti je pomogao. Tako si zasluzio. Jako logican splet okolnosti. Imas gresku, nije do moda, nesto fali a nije do tebe - hosting. Ispitas sve korake koji su do tebe, vidis da nije sa tvoje strane i kontaktiras mesto gde je problem - hosting. Evo ja koji generalno nemam veze sa linuxom niti 1% sam upisao tvoju gresku u google i sta izadje : https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://github.com/epruesse/SINA/issues/102&ved=2ahUKEwj0-o-Sq9WNAxVaywIHHWEPDI8QFnoECBwQAQ&usg=AOvVaw1uzwmanmeuutj7C_3x0V0l

Izaslo je bas to da se nesto na linuxu radi i da je do tehnicke strane na tom delu - tvoj slucaj hosting. Nisi ispitao sve, napusio si lika koji ti je kratko i jasno zapravo rekao gde je problem. Dobio si odgovor od mene i od VOIDa koji je imao vise sa time iskustva, tj koristio je to.

Opet kazem samo da popratite malo stvari ne bi ste ni pitali u vecini slucajeva...
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.