Informacije o OpenMP

Započeo MaEsTrOo, Maj 27, 2024, 18:14:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Informacije o OpenMP i nekoliko bitnih detalja.

OpenMP je mod kreiran od strane OpenMP Development Tima, OpenMP je sustinski modernija verzija Samp-a i je modifikacija za igricu Grand Theft Auto: San Andreas.
Posljednja verzija OpenMP Launchera  je OpenMp Launcher V1.0.0.
OpenMP Skidate klikom na CLICK

Da biste mogli instalirati OpenMP Launcher potrebno je da vec imate instaliranu igru Grand Theft Auto: San Andreas v1.0.0
Za da Launcher radi kako treba potrebno je skinut Launcher sa setupa za starije verzije Windowsa 10, Windows 8.1 i Windowsa 7.
Instalirao sam Open:MP Launcher sad sta da radim?

Kada instalirate OpenMP Launcher, pokrenite ga,
Da dodate IP servera kliknite na sledeču ikonicu:

Nakon toga izbacit ce vam maleni prozorcic gdje trebate da upisete IP adresu servera, nakon toga kliknite Add:

(prozor za dodavanje IP adrese servera)

Nakon sto ste dodali IP adresu servera, potrebno je da unesete Vas nick koji ce biti prikazan na serveru, upisite ga ovdje:


Da se povezete na server kliknite na sledecu ikonicu:


Nakon toga birate verziju Sampa, OpenMP podrzava sve verzije Sampa od 0.3.7 R1 Pa nadalje a i mozete izabrat Samp Klijent koji vam je vec u Gta Folderu.
Vrste Gamemodova
Roleplay, Deathmatch i Freeroam.

  • Roleplay

    Roleplay gamemode pruza mogucnost simulacije stvarnog zivota, te su jako zanimljivi za igrati.
    Na roleplay serverima MORATE postovati roleplay pravila, osnovna roleplay pravila mozete naci ovdje:
    KLIK OVDE
    tu vam je ponudjeno dosta primera kao i RP pravila, uzivajte uceci.

    • Deathmatch

      Tematika deathmatch moda je da se igraci zabave raznim misijama i dogadjajima koji imaju za cilj da ubijete drugog igraca. Mozete da osnujete svoj klan te da ratujete protiv drugih klanova. Na deathmatch serverima pokazujete vasu vjestinu pucanja...

    • Freeroam

      Serveri sa freeroam modom pruzaju igracima da rade sto oni zele, mozete se pucati, utrikivati, prelaziti razne stunt staze, pronalaziti skrivene stvari i td... Meni licno freeroam serveri su najzanimljiviji za igrati i preporucujem svima ovu vrstu gamemoda.

      Kako izabrati pravilno ime ?

      Ukoliko zelite igrati na roleplay serveru morate imati roleplay nick, nick mora biti u formatu Ime_Prezime, mozete da stavite svoje ime i prezime, mozete ga i izmisliti, na roleplay serverima su obicno zabranjena imena i prezimena poznatih licnosti (glumci, sportisti, pjevaci, politicari i td...), Vas nick NE SMIJE da sadrzi bilo kakav vid reklame, ruznih rijeci, te vas nick ne smije da bude napisan u potpunosti VELIKIM slovima.

      Na deathmatch i freeroam serverima mozete imati nick kakav zelite ali vrede i neka pravila kao i za roleplay nick, a to su da Vas nick NE SMIJE da sadrzi kakav vid reklame i ruzne rijeci.
Uredjivanje OpenMP Launchera

Ukoliko zelite uredit OpenMP Launcher  promjenit jezik itd. [OpenMP podrzava Bosanski Jezik] kliknite na settings  i tamo podesavate launcher po vasoj zelji menjanje jezika itd.
 


Made by Maestro
S postovanjem, Balkan Samp Moderator Team 
Poslednja Izmena: Maj 29, 2024, 13:04:50 POSLE PODNE od MaEsTrOo

Ukoliko nadjete neku gresku molim vas kontaktirajte me u PM, informacije ce bit Updateane kroz par dana  kao i sam podforum.