Ne ocitava filterskriptu + nema warninga u filteri skripti

Započeo X-Skyz, Februar 17, 2024, 21:08:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pitanje/savjet: Dakle, napravio sam nesto jednostavno ingame na underpoint skripti da se preko N tipke pale gase svjetla a da se preko L zakljuca otkljuca vozilo, medjutim kada palim samp-server.exe ne izbacuje da ga ocita uopste.
Opširnije: Jednostavno ne pali filter skriptu koja je compile bez ijednog errora na istoj. Gdje je deklarirano da se preko tipke N svjetla ON OFF a L vozilo LOCK-UNLOCK.
Dodatno: Ako neko zna zasto ne pali filter skriptu, medjutim istu necu da stavljam u glavnu skriptu servera jer planiram jos nesto doradjivati a ovo ne mogu testirati da li radi.
I meni kasnije kažu ja lud,retardiran,mangup i ostalo a ono pogledaš LAW organizaciju koja se zove Sheriff Department i u njoj je najveći rank Director umjesto Sheriffa


Citat: Risticc poslato Februar 18, 2024, 13:34:52 POSLE PODNE
Jel si je stavio u server.cfg?

Stavio sam je u server.cfg još je i stavljena da se prva očitava. Sad je uspjelo da je samp-server.exe upali medjutim ista ne funkcioniše na serveru. A skripta je compile bez errora da izbacuje u pawnu.
Imam dvije filterskripte koje nemaju errora i eto one ingame ne funkcionišu uopšte.

Sad cu slike poslati preko imgur-a.
Server cfg - https://imgur.com/a/sgMb4op
Samp-server.exe - https://imgur.com/a/fDC3K14
I meni kasnije kažu ja lud,retardiran,mangup i ostalo a ono pogledaš LAW organizaciju koja se zove Sheriff Department i u njoj je najveći rank Director umjesto Sheriffa

Ne mozes filter skriptom da samo izbrises postojeci main code i zamenis tako. Ako zelis da testiras uzmi osnovni neki gamemode ili uzmi jednostavno blank gamemode i testiraj stvari.