Folderi

Započeo Goku ^, Februar 15, 2024, 22:28:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pitanje/savjet: Kreiranje Foldera
Opširnije:  Imam dynamic sistem teleporta gde admin moze premestati teleport, kreirati nove lokacije itd ali zelim napraviti takodje da moze praviti i kategorije (folderi) znaci da moze da sam da kreira folder a ne da ja ako zelim da pravim port mora da udjem u scriptfiles pa da idem na mis i create new folder nego da ako moze skripta sama da kreira folder umesto mene gde ce kasnije da se ubacuju te lokacije. Foldere koje zelim da skripta sama kreira su iste kao Korisnici, Auta itd itd samo sto zelim da skripta sama pravi za Teleport sa imenom te kategorije.
Dodatno: //

Citat: Goku ^ poslato Februar 15, 2024, 22:28:54 POSLE PODNE
Pitanje/savjet: Kreiranje Foldera
Opširnije:  Imam dynamic sistem teleporta gde admin moze premestati teleport, kreirati nove lokacije itd ali zelim napraviti takodje da moze praviti i kategorije (folderi) znaci da moze da sam da kreira folder a ne da ja ako zelim da pravim port mora da udjem u scriptfiles pa da idem na mis i create new folder nego da ako moze skripta sama da kreira folder umesto mene gde ce kasnije da se ubacuju te lokacije. Foldere koje zelim da skripta sama kreira su iste kao Korisnici, Auta itd itd samo sto zelim da skripta sama pravi za Teleport sa imenom te kategorije.
Dodatno: //
https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=122081.msg843504#msg843504
Evo ti ovjde dinamican teleport sistem i sa kategorijama i sa lokacijama, mozes izvuc odavde, ili adaptiraj ovu FS tvom modu. LP

Citat: toncikica poslato Februar 15, 2024, 22:49:55 POSLE PODNE
https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=122081.msg843504#msg843504
Evo ti ovjde dinamican teleport sistem i sa kategorijama i sa lokacijama, mozes izvuc odavde, ili adaptiraj ovu FS tvom modu. LP
Ne bi adaptirao tu fs iz razloga sto je totalno drugacije od mog systema, problem je dir_create ja sam jos pre 2 godine ubacio include ali svaki put kada ga pozovem izbacuje error i zbog toga sam odustao od njega ali sad posto ga trebam moram fix :D .

[debug] Run time error 19: "File or function is not found"
[debug]  dir_create
[debug]  dir_create
Script[gamemodes/eg-script.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"

Citat: Goku ^ poslato Februar 15, 2024, 23:31:31 POSLE PODNE
Ne bi adaptirao tu fs iz razloga sto je totalno drugacije od mog systema, problem je dir_create ja sam jos pre 2 godine ubacio include ali svaki put kada ga pozovem izbacuje error i zbog toga sam odustao od njega ali sad posto ga trebam moram fix :D .

[debug]  dir_create
[debug]  dir_create
Script[gamemodes/eg-script.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
Pa ubacis .amx file u filterscripts i onda bi trebalo radit, ja sam je bio testiro i meni radi

Citat: toncikica poslato Februar 15, 2024, 23:43:12 POSLE PODNE
Pa ubacis .amx file u filterscripts i onda bi trebalo radit, ja sam je bio testiro i meni radi
Zasto bi to radio? ja vec imam odradjen ceo sistem kod mene u skripti ne zelim taj FS sto je covek napravio jedini problem mi trenutno pravi filemanager ja sam ubacio include i sve i napravio to sto zelim sa dir_crete i dir_delete jedino mi pravi problem kada pokrenem server sto izbacuje error 19

[pawn]
[debug]  dir_delete
[debug]  dir_create
[debug]  dir_delete
[debug]  dir_create
[/pawn]
Poslednja Izmena: Februar 15, 2024, 23:48:55 POSLE PODNE od Goku ^