[BR:RPG/DM] Balkan Reborn || Relive the old days!

Započeo cozmic, Februar 10, 2024, 15:47:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Balkan Reborn - OPEN 23.2.2024 - (PETAK 20:00)



Pozdrav samperi i samperke! Obavjestavamo vas da se nas server "Balkan Reborn RPG/DM" otvara 23.2 2024. godine!.

Ukoliko na serveru dolazite sa familijom ili prijateljima sa par clanova za vasu organizaciju mozete uzeti lidera, takodje mozete se konkurisati i za admina i to sve na nasem Forumu.

Za komunikaciju koristimo za sada samo Forum., tako da se pridruzite nasem forumu obavezno ukoliko planirate igru na istom - https://www.balkan-reborn.com/




Predjimo na informacije u serveru!

VRSTA SERVERA
Server je donekle realan i oponasa pravi zivot. Mozete se zaposliti te raditi i zaradjivati posteno ili se mozete prikljuciti nekoj bandi / mafiji te zaradjivati tako. Mozete postati policajac i hvatati kriminalce te ih dovesti k pravdi. Odluka je na vama. Na serveru ne postoje RP pravila tipa: IC/OOC/MG/PG itd. To je napomena za one koji dolaze s takvih servera da mi nismo takav server, a ako ne znate sta je to onda zanemarite ovu napomenu.

Server se sastoji od 7 organizacija, a to su:
  • Police Department
  • FBI
  • Hitman Agency
  • Yakuza Mafia
  • Grove Street
  • Ballas Gang
  • Street Racers

Police Department
Ovo je policija u ovom gradu, ona je zaduzena za odrzavanje reda i mira na serveru. Zaradjuju pare od hapsenja igraca i od dostave materijala u bazu. Igrace prvo sokiraju, zatim ih ubace u vozilo i povedu do stanice (mesta za hapsenje) te ukucaju /arrest i zaradili su. Sve cete vidjeti sami! Police Department ima razne sisteme tipa Trening Sobu, SWAT.

Nadamo se da cemo vas vidjeti na serveru!, a opise drugih organizacija cete dobijati s vremenom i strpljenjem!






Yakuza Mafia
Ovo je Yakuza Mafia, jedna od najjacih mafija u Los Santosu. Nakon sto su bili protjerani iz Japana, dosli su u Los Santos, i nakon nekog vremena su nastavili sa sirenjem kaosa, dilanjem droge.. Sada, dok se grad pod njihovim utjecajem koprca u nasilju, Yakuza neumorno gradi svoje carstvo kriminala. Njihova moć raste, dok se njihovi rivali povlače pred njihovim gnjevom.


Otvorene prijave za promotere i Game Admine!


Open servera je za 44 minute, nadamo se da cemo vas vidjeti u sto vecem broju..
IP: 51.38.218.165:7720