Spamanje od strane novih korisnika

Započeo Booth, Januar 11, 2024, 13:58:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako, da se odmah ogradim, ne znam je li postojao odgovarajući topic za prijedloge. Pa evo, pišem ovdje. Predlažem da svako maloumno dijete koje kreira račun na ovom sajtu i pritom spamuje 45 puta po modovima i tim sranjima te piše nebulozne stvari samo kako bi imalo više poruka, automatski bude banovano sa ovog foruma. Vjerujem da bi se većina složila.

Svaka ti je ka' Njegoševa
Aj napuni pun i vozi odavde,
na autoput u najveci krug,
da najbolje razmislim ko mi je drug.

Citat: Booth poslato Januar 11, 2024, 13:58:37 POSLE PODNE
Ovako, da se odmah ogradim, ne znam je li postojao odgovarajući topic za prijedloge. Pa evo, pišem ovdje. Predlažem da svako maloumno dijete koje kreira račun na ovom sajtu i pritom spamuje 45 puta po modovima i tim sranjima te piše nebulozne stvari samo kako bi imalo više poruka, automatski bude banovano sa ovog foruma. Vjerujem da bi se većina složila.
:-[

Citat: Hake poslato Januar 11, 2024, 18:08:07 POSLE PODNE
:-[
Udji pogledaj u nedavne aktivnosti i sve ce ti biti jasno. Pogledaj s desne strane imena i udji na profil.
Aj napuni pun i vozi odavde,
na autoput u najveci krug,
da najbolje razmislim ko mi je drug.

Citat: destroyed_user poslato Januar 11, 2024, 22:32:59 POSLE PODNE
@Booth malo si fulao PDF

https://balkan-samp.com/forum/index.php?board=28.0
"Ovako, da se odmah ogradim, ne znam je li postojao odgovarajući topic za prijedloge. Pa evo, pišem ovdje." - u svakom slucaju hvala

Citat: Booth poslato Januar 11, 2024, 22:33:53 POSLE PODNE
"Ovako, da se odmah ogradim, ne znam je li postojao odgovarajući topic za prijedloge. Pa evo, pišem ovdje." - u svakom slucaju hvala

Znam sta si napisao, al dao sam ti odgovarajuci PDF bas iz razloga da bi predlog videli odgovarajuci ljudi iako od toga nema nista...