Pomoc oko pokretanja SA-MP servera

Započeo Smajkezza, Oktobar 03, 2023, 00:17:08 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako imam problem jedan uzeo sam unicate gaming mod promenio pluginse sve isto znaci sve top skinute vc rediste imam sve...Uredan server cfg sve oke, ali mi nece da ucita 3 plugina a to su streamer crashdetect i sscanf plugin sve je uredno sto se tice moda includovano sve nece da ga pokrene izbacuje error na ta 3 plugina eto ja bi molio nekog da mi pomogne jer do sada ovakav problem nisam imao...Hvala puno i veliko postovanje svim clanovima Balkan SA:MP-a.  :D

Citat: Smajkezza poslato Oktobar 03, 2023, 00:17:08 PRE PODNE
Ovako imam problem jedan uzeo sam unicate gaming mod promenio pluginse sve isto znaci sve top skinute vc rediste imam sve...Uredan server cfg sve oke, ali mi nece da ucita 3 plugina a to su streamer crashdetect i sscanf plugin sve je uredno sto se tice moda includovano sve nece da ga pokrene izbacuje error na ta 3 plugina eto ja bi molio nekog da mi pomogne jer do sada ovakav problem nisam imao...Hvala puno i veliko postovanje svim clanovima Balkan SA:MP-a.  :D
Ako ti je kucni server, onda ti u server.cfg treba bit ovako: streamer crashdetect sscanf
Ako ti je server na hostu onda: streamer.so crashdetect.so sscanf.so

Citat: toncikica poslato Oktobar 03, 2023, 13:35:06 POSLE PODNE
Ako ti je kucni server, onda ti u server.cfg treba bit ovako: streamer crashdetect sscanf
Ako ti je server na hostu onda: streamer.so crashdetect.so sscanf.so
Vec mi je tako legendo na kucnom je streamer i tako probo sam i sa streamer.dll

Citat: Smajkezza poslato Oktobar 03, 2023, 00:17:08 PRE PODNE
Daj kod da vidim kakve errore izbacuje

Citat: Smajkezza poslato Oktobar 03, 2023, 13:45:21 POSLE PODNE
Iz crasherror ili ?
u sampserver.exe ti ispise u cemu je problem, to nam kopiraj i posalji

Citat: toncikica poslato Oktobar 03, 2023, 13:54:56 POSLE PODNE
u sampserver.exe ti ispise u cemu je problem, to nam kopiraj i posalji
Pa probaj brate skinut unicate gaming mod ima skoro momak izbacio ako mozes nisam pri racunaru Bgt et

Citat: Smajkezza poslato Oktobar 03, 2023, 13:56:39 POSLE PODNE
Pa probaj brate skinut unicate gaming mod ima skoro momak izbacio ako mozes nisam pri racunaru Bgt et
Sada sam skinuo mod i meni je sve plugine ocitalo i mod i radi mi sve bez problema.Javi se na discord ivanbosnjak_1

Citat: ivan_script poslato Oktobar 03, 2023, 14:02:30 POSLE PODNE
Sada sam skinuo mod i meni je sve plugine ocitalo i mod i radi mi sve bez problema.Javi se na discord ivanbosnjak_1
Nije ti taj discord treba i #0000 primjer

Citat: ivan_script poslato Oktobar 03, 2023, 14:02:30 POSLE PODNE
Ja imam vec taj mod i sve radi po ps