Sporo compile mod

Započeo ivanboskic, Avgust 18, 2023, 11:35:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Koristim onaj Valhalla mod i njega mi nešto sporije kompajla od ostalih.Treba mu skoro 5 minuta.Koristim 3.10.10 compiler.Sad nez kako da ubrzam kompajler
Deo skripte:
/

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
/

Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): /

Citat: ivanboskic poslato Avgust 18, 2023, 11:35:49 PRE PODNE
Problem(error/warning): Koristim onaj Valhalla mod i njega mi nešto sporije kompajla od ostalih.Treba mu skoro 5 minuta.Koristim 3.10.10 compiler.Sad nez kako da ubrzam kompajler
Deo skripte:
/

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
/

Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): /
razmisli malo sto sporo kompajla

Citat: schatzi poslato Avgust 18, 2023, 18:17:10 POSLE PODNE
razmisli malo sto sporo kompajla
Pa razmišljao sam i ne ide mi u glavu zašto tako sporije

Moj mod isto tako sporo radi compile, ali mora da radi tako sporo zato sto ima mnogo stvari u skripti i on ne moze brze da skenira citavu skriptu

Citat: Wizzard1 poslato Avgust 18, 2023, 21:01:21 POSLE PODNE
Moj mod isto tako sporo radi compile, ali mora da radi tako sporo zato sto ima mnogo stvari u skripti i on ne moze brze da skenira citavu skriptu
Pročitao sam danas negdje da to sve ovisi o specifikacijama uređaja

Moze biti i to, ali moze biti i ovo sto sam ja rekao. obe stvari su uglavnom tacne,

Bolje receno koristite zastareli code koji compiler mora duze da compile (optimizacija wow) plus zavisi od performansi tvog racunara/laptop-a...

Citat: realnaith poslato Avgust 18, 2023, 21:36:26 POSLE PODNE
Bolje receno koristite zastareli code koji compiler mora duze da compile (optimizacija wow) plus zavisi od performansi tvog racunara/laptop-a...
da se vise ne pitate sto vam sporo kompajla mod