Pitanje oko checkpointa

Započeo cofilinko, Avgust 07, 2023, 21:05:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pitanje/savjet: Kada pokrenem posao mesara meni se marker pokaze na mapi ali na tom mestu je "nevidljiv". Zanima me da li Z koordinata ima neku maksimalnu vrednost? Evo kako mi izlgeda kod za postavljanje checkpointa.
[pawn]SetPlayerCheckpoint(playerid, 977.9235,-1242.1287,1568.1527, 3);[/pawn]
Opširnije:
Dodatno: Evo slika posto mislim da nisam dobro objasnio
https://imgur.com/wklCpIV
Aj napuni pun i vozi odavde,
na autoput u najveci krug,
da najbolje razmislim ko mi je drug.

Sa checkpoinom ima bug u sampu da ce se prikazati na gta mapi, znaci ako imas kreirane objekte moze se prikazati na mapi objektu od samog gta ispod tih coordinata.
Ja sam ove stvari znao jako davno, sad jbg nmg da se sjetima tacno. Jel to uvek, jel u odredjenim situacijama, ali znam tacno da postoji taj bug.

Citat: Sniffie White poslato Avgust 07, 2023, 21:20:51 POSLE PODNE
Sa checkpoinom ima bug u sampu da ce se prikazati na gta mapi, znaci ako imas kreirane objekte moze se prikazati na mapi objektu od samog gta ispod tih coordinata.
Ja sam ove stvari znao jako davno, sad jbg nmg da se sjetima tacno. Jel to uvek, jel u odredjenim situacijama, ali znam tacno da postoji taj bug.
Upravo sam citao na SAMP Wiki o tome i pise da umesto checkpointa koristim Pickup. Imas neku ideju kako da mogu da iskoristim pickup na istom principu kao i checkpoint?

Reseno.