SQL Error (1062): Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'

Započeo Bozic, Maj 12, 2023, 02:52:46 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pitanje/savjet: SQL Error (1062): Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'
Opširnije: Prilikom importovanja Data baze, koristeci HeidiSQL, pojavljuje se gore pomenuti error. Guglao sam, trazio rjesenja, nisam uspio naci. Ako je neko zna, ili mu se desavalo, javite mi se. Na diskordu sam 24/7 dostupan - Bozic#9236
Dodatno: ... Napomenuo bih da na Local hostu sve radi normalno. U principu problem je sto se nakon registracije account/racun ne sacuva na hostingu(bazi), dok na local hostu radi normalno. Vjerujem da je to zbog gore spomenutog errora koji se javlja prilikom ubacivanja DataBaze na Hosting. Na LocalHostu se koristi MyPhPAdmin dok je ovamo HeidiSQL.
Poslednja Izmena: Maj 12, 2023, 02:57:49 PRE PODNE od Bozic

Postoji taj id u tabeli. Najprostiji primer, u slucaju accounta neko je vec registrovan i dodeljen mu je id 1, a ti pokusavas opet da insert nesto sa tim id-om.

Citat: Sniffie White poslato Maj 12, 2023, 07:58:24 PRE PODNE
Postoji taj id u tabeli. Najprostiji primer, u slucaju accounta neko je vec registrovan i dodeljen mu je id 1, a ti pokusavas opet da insert nesto sa tim id-om.

aha, imas li mozda primjer koda da pokazes ? poslacu ja danas ovde dio ovoga

sorry na duplom postu, obrisite gornji.

Uglavnom, problem je u tome sto ovaj HeidiSQL ili sta vec, po konfiguraciji HOSTINGa, podrzava MariaDB, a moja baza je pisana u drugacijem jeziku.

Uspio sam rijesiti ove errore sto su bili, falio je "int" u jednoj liniji te je zbog toga ispisivalo tako.

Jbg, moze lock ovde.

Citat: Bozic poslato Maj 12, 2023, 17:17:03 POSLE PODNE
sorry na duplom postu, obrisite gornji.

Uglavnom, problem je u tome sto ovaj HeidiSQL ili sta vec, po konfiguraciji HOSTINGa, podrzava MariaDB, a moja baza je pisana u drugacijem jeziku.

Uspio sam rijesiti ove errore sto su bili, falio je "int" u jednoj liniji te je zbog toga ispisivalo tako.

Jbg, moze lock ovde.
mozes i ti sam da lockas imas onaj katancic kao