samp-assist | Assist system for SA-MP

Započeo aleks4k, Februar 26, 2023, 15:21:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tip: Include
Slike ili Video: //
Opis i dodatne informacije: Pošto u sampu ne možemo videti ko je asistirao na napravljene killove, evo ga include koji to omogućava.
Download link: https://github.com/Aleks4k/samp-assist
Scan link: Source
Credits: billz0101

zanimljivo
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

Koristi CLRF line endings kada uploadujes fajlove na github.

"Why? Well if you reject damage in some cases, it probably means that you dont want player to get assistention from rejected damage."
- Ukoliko neko koristi weapon-config i zelis da izbjegnes ovaj problem koristi OnPlayerDamageDone.

Previse si zakomplikovao veoma prost sistem.

Citat: // xunder poslato Februar 26, 2023, 20:49:44 POSLE PODNE
Koristi CLRF line endings kada uploadujes fajlove na github.

"Why? Well if you reject damage in some cases, it probably means that you dont want player to get assistention from rejected damage."
- Ukoliko neko koristi weapon-config i zelis da izbjegnes ovaj problem koristi OnPlayerDamageDone.

Previse si zakomplikovao veoma prost sistem.
Ispravljeno je, ne koristim mnogo github tako da nisam znao hvala na savetu. Ne znam kolko je moglo prostije od ovoga al svakako hvala na sugestijama.

Citat: aleks4k poslato Februar 26, 2023, 21:34:09 POSLE PODNE
Ispravljeno je, ne koristim mnogo github tako da nisam znao hvala na savetu. Ne znam kolko je moglo prostije od ovoga al svakako hvala na sugestijama.
Vidiš da se može normalno komunicirati sa drugima, ljudi smo, jebi ga. Ima kad je neko glup ko kurac, al' ti nisi, nemoj se spuštati na tuđi nivo i samo deri

Bacio lagan pogled sinoc na kod, nisam hteo da comment posto nema potrebe, sve je tip top. Mozda je moglo drugacije, da se zauzme vise ram-a pa da se loop samo kada igrac umre, ali to je vec pitanje licne preferencije (sta zrtvovati, cpu ili ram) i optimizacije. Licno mislim da je memorija jeftina i da nju treba zrtvovati pre nego cpu, ali opet sve u nekim razumnim kolicinama i ovo je vec slucaj gde neces osetiti razliku cak i da imas 100 igraca da se rokaju.

Sve u svemu include odradjen kako bogu spada, ako ima kakva glupost to se ispegla vremenom. Dobar primjer svim mufljuzima.koji zamene textdrawove i preimenuju mod samo da release nesto...

Imas mozga, znas principe, uci i radi dalje nemoj da ti pawn bude jedino sto znas. Sve najbolje bratski.