[Pomoc] oko moda

Započeo Nikola z, April 18, 2023, 00:55:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav, Novi sam u skriptanju samp servera skinuo sam jedan gh mod ubacio ga na hosting i kada udjem sve normalno radi registrujem se sve radi i kada izadjem ne sacuva mi se nista u Korisnici i kada udjem ponovo na server pise da se ulogujem ja ukucam sifru i pise pogresna sifra. Pa sam promenio drugi mod i opet isto mogu da slikam ako je potrebno Hvala Unapred!
Poslednja Izmena: Jun 16, 2023, 12:06:04 POSLE PODNE od Karavdic

Care, mozda ti modovi nemaju cuvanja.

Ili su pojebani log/reg system, ne moze se pokvariti samo od sebe mozda si radio nesto.

ma nisam nista buraz kad sam ga pokrenuo localhost udjem i sacuva se a kada sam ga prebacio na host preko winscp ne radi vise pojavi se kao ime igraca i kad udjes nista se ne sacuva a na localhost se sacuvalo da znam ja bi sam to popravio a ne bi pitao.. zbog toga sam i ovde

A zašto pokušavaš ako ne znaš apsolutno ništa? Hoćeš sve na gotovo?

Buraz ja znam skoro sve ja vise mapam itd ali ovo me sada muci i to ne znam da popravim verovatno je to neka mala sitnica ili slicno ali ne znam da popravim to znaci nisam dosao da se raspravljam ili slicno nego da mi neko pomogne bio bi mu jako zahvalan samo to nista vise ne trazim

Citat: Nikola z poslato April 18, 2023, 01:11:17 PRE PODNE
ma nisam nista buraz kad sam ga pokrenuo localhost udjem i sacuva se a kada sam ga prebacio na host preko winscp ne radi vise pojavi se kao ime igraca i kad udjes nista se ne sacuva a na localhost se sacuvalo da znam ja bi sam to popravio a ne bi pitao.. zbog toga sam i ovde
Probaj na neki drugi host?

Ma necu platio sam vec host sve mi oko moda radi samo to je problem pa ako bi neko znao ds mi pomogne bilo bi ekstra

Neaktivna tema + Pravila . Lock