Komande Dialog

Započeo desibro, Januar 21, 2023, 00:36:27 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nekad ukljuci mozgalicu nece skoditi

idi od najmanjeg do najveceg raspodijelis

Admin Level 1  case 0: ako je level 1 pusti mu listu s jednom radnjom i to ce biti da moze birati samo case 0;
Admin Level 2  case 1:  ako je level 2 pusti mu listu s dvije radnje i to ce biti da moze birati samo case 0; i case 1;
Admin Level 3  case2:   ako je level 3 pusti mu listu s tri radnje  i to ce biti da moze birati samo case 0; i case 1;, case 2;
Admin Level 4 case 3:  ako je level4 pusti mu listu s cetiri radnje  i to ce biti da moze birati samo case 0; i case 1;, case 2;, ,case 3;
Poslednja Izmena: Januar 22, 2023, 15:48:08 POSLE PODNE od Grella™
Upwork Skills
Back-end:
• PHP Frameworks (Laravel, Symfony,Codeigniter)
• Python/Django
• Node.js

Front-end:
• HTML
• CSS pre-processing (SASS, LESS)
• Javascript (JQuery, Ajax, Vue, Angular, React, etc.)
• Bootstrap

CMS
• Wordpress (Woocommerce)
• Shopify, Magento

Citat: Grella™ poslato Januar 22, 2023, 15:43:45 POSLE PODNE
Nekad ukljuci mozgalicu nece skoditi

idi od najmanjeg do najveceg raspodijelis

Admin Level 1  case 0: ako je level 1 pusti mu listu s jednom radnjom i to ce biti da moze birati samo case 0;
Admin Level 2  case 1:  ako je level 2 pusti mu listu s dvije radnje i to ce biti da moze birati samo case 0; i case 1;
Admin Level 3  case2:   ako je level 3 pusti mu listu s tri radnje  i to ce biti da moze birati samo case 0; i case 1;, case 2;
Admin Level 4 case 3:  ako je level4 pusti mu listu s cetiri radnje  i to ce biti da moze birati samo case 0; i case 1;, case 2;, ,case 3;
Razmisljao sam ja vec o tome tako ce i biti u staff dialogu al ovde se radi o glavnom dialogu . Taj glavni dialog sadrzi te grupe da tako kazem organizacija , staff , postavke naloga ...

E sad ako pokusavao sam da primenim za glavni dialog ali ne moze jer grupa "Organizacija" se ne vodi pod admin nego vec pod lider.
Po tvom ja trebam prvo staff da stavim jer je manje rangiran pa onda postavke servera to i jeste logicno a gde onda za Organizaciju ako stavim iznad staffa otvara adminu taj dialog ako stavim ispod postavke servera otvara lideru staff dialog .

Treba neko resenje da se nadje za caseove da ako igrac nema dovoljan nivo uloge da mu preskoci taj case obrise kako god samo da otvori sledeci.