[MB] - Maze Bank Racun

Započeo 4tfn., Avgust 04, 2022, 21:56:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Posleprevise dugog vremenskog perioda odlucim da bacim pogled na samp i tu staru scenu te me mine zelja da uradim neki textdraw,dosta njih ima koji me znaju od ranije, sta da kazem osim toga, pokusacemo bolje sledeci put... ovaj put klasican i natrpan textdraw racuna, mozak je sve to zaboravio kako se radi i tako dalje.. :D
[/i]

MAZE BANK - RACUN

Poslednja Izmena: Avgust 04, 2022, 22:02:09 POSLE PODNE od 'stfn

Da se prisetim kako to sve ide i bice bolje.
Poslednja Izmena: Avgust 04, 2022, 22:03:53 POSLE PODNE od 'stfn

pa nije tolko lose bolan meni se svidja  :)
Sometimes it is a relief to be invisible.

Citat: nohandsMATKO poslato Avgust 04, 2022, 22:06:53 POSLE PODNE
pa nije tolko lose bolan meni se svidja  :)

Nije to ni meni toliko lose, ali znas one standardne price, prenatrpano ovo ono, da se ogradim na pocetku da se zna zbog cega je, elem ovo je bilo samo tako ofrlje jer radim anticheat i svasta nesto pa i ne mogu da posvetim paznju na textdraw od pocetka, bice i lepsih.. privremeno zbog sistema , Hvala <3

Okej je, posveti vise vremena TD-u. Ne moras ga uraditi za 2h, napravis pauzu malo odmoris pa uzmes opet sutradan da doradis i tak'o malo po malo.

Citat: #leivyz poslato Avgust 05, 2022, 00:31:17 PRE PODNE
Okej je, posveti vise vremena TD-u. Ne moras ga uraditi za 2h, napravis pauzu malo odmoris pa uzmes opet sutradan da doradis i tak'o malo po malo.

Kada se pretraži stranica ima me u starim danima, svakako hvala ❤️

Citat: #leivyz poslato Avgust 05, 2022, 00:31:17 PRE PODNE
Nije tak'o nego tako, i nije onak'o nego onako, bruca.

njesra
ALL CAPS when you spell the name.

pffffffff,ok je.
Yoker

SAMP 2006-2022

Citat: njoBe_ poslato Februar 10, 2023, 23:11:11 POSLE PODNE
koga boli k za tdove.. pokazi nesto sto server posjeduje od sistema ili generalno funkcionalnost njegovu. ocekujemo update.. gl

nekako natrpano dosta pohvala za trud