Komanda /uniforma i skin

Započeo RAMO, Jul 11, 2022, 02:59:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Napravio sam komandu /Uniforma, ali imam problem kada uzmem uniformu u ovom slucaju sam napravio za mehanicara i kada mi postavi skin taj kada kucam /ponovo /Uniforma da ostavim uniformu baci mi neki drugi skin, takodje kada izadjem udjem sa servera ostavi mi taj skin npr radni /Uniforma a trebao bi mi da bude default skin koji sam imao tipa u orgi ili koji sam sebi postavio
Deo skripte://
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log)://
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): Ako moze sto prije neko ko zna, hvala unaprijed.

Moraš da ostaviš dio skripte kako bi ljudi vidjeli i pomogli, ovako možemo samo slijepo nagađati.
Mada pretpostavljam u čemu je problem.
Kada igrač kuca /uniforma, treba da koristiš komandu SetPlayerSkin(playerid. Id skina), i dodas varijablu da je uzeo uniformu tipa uzeo uniformu[playerid] = 1;
Pretpostavljam da si ti izmijenio igračev skin nakon komande i sačuvao u njegov fajl što ne bi trebao jer je uniforma u neku ruku jednokratne upotrebe.
Nagadjam da si uradio nešto ovako u komandi uniforma:
SetPlayerSkin(playerd, id)
Playerinfo[playerid][skin] = getplayerskin
Saveplayer(playerid)
U suštini ako ti je nešto slično ovome izbriši te sve linije ispod i samo ostavis SetPlayerSkin i tvoju varijablu za uniformu tipa uniforma [playerid] = 1
Nadam se da si razumio poentu jer pišem preko fona
Map Gallery
-House Interior- (click) - For Sale-

Evo vam komanda kako /uniforma https://prnt.sc/CIPGOO4f5545 i kazem kad uzmem uniformu i odem relog ostane mi tipa ta uniforma ne vraca se na default skin